30 de maig de 2020 30/5/20

Caixa Rural de Burriana recomana als seus clients majors no acudir a l'entitat per a cobrar la pensió

Caixa Rural de Burriana recomana als seus clients majors no acudir a l'entitat per a cobrar la pensió - (foto 1)
  • L’entitat anticiparà al dimecres 25 de març les pensions dels clients que les tinguen domiciliades per a evitar que hagen d'acudir a l'oficina

Caixa Rural de Burriana anticiparà al dimecres 25 de març les pensions de la Seguretat Social i de l'Institut Social de la Marina a tots els clients que tinguen domiciliat el cobrament en el seu compte, de manera que puguen disposar dels diners des d'aqueix dia sense necessitat d'acudir a l'oficina i guardar cua, evitant així possibles riscos de contagi per coronavirus.

Aquesta decisió que està duent a terme el Grup Cooperatiu Cajamar -al qual pertany Caixa Rural de Burriana- té com a objectiu dilatar el període en el qual els clients puguen cobrar les seues pensions i evitar les aglomeracions o cues que es produeixen en les oficines a la fi de mes per a gestions o consultes relacionades amb el cobrament de la pensió.

Des de Caixa Rural Burriana demanen als fills i néts d'aquests clients que comuniquen aquesta informació als seus familiars majors perquè no acudisquen a l'entitat a comprovar-ho.

Així, des d'aquest dilluns, les entitats del Grup Cajamar contactaran amb els seus clients pensionistes per a informar-los de les dades corresponents a la seua pensió d'aquest mes de març. Per això, es recomana a les persones majors en particular, i a tots els seus clients en general, que eviten acudir a les sucursals, ja que en aquests moments l'essencial és no eixir de casa i seguir les mesures preventives per a preservar la salut.

Es recorda que, quan requerisquen disposar de diners en efectiu, podran gestionar-ho directament a través dels caixers automàtics utilitzant les seues targetes o llibreta d'estalvis o el sistema Hal Cash. I per a aquells clients majors que encara no disposen de targeta, des de dilluns que ve els gestors de Caixa Rural es posaran en contacte amb ells per a oferir-li-la, de manera que d'ara en avant puguen realitzar les seues compres utilitzant aquest mitjà de pagament i evitar, d'aquesta forma, el contacte físic amb els diners.

Per a qualsevol dubte o consulta, abans d'acudir a l'oficina, es recomana que telefonen (els números de telèfon de totes les oficines estan en la web), i els seus gestors els informaran sobre com actuar i, en el seu cas, fixar una cita prèvia per a evitar cues al carrer, de manera que puguen realitzar la seua gestió de la manera més ordenada i segura possible.

Grup Cajamar reitera als seus clients la importància de romandre a casa i usar per a les seues consultes i transacciones canals remots alternatius, com a banca electrònica, app o banca telefònica, ja que a través d'ells poden realitzar quasi la totalitat de les seues gestions, especialment aquelles més comunes i recurrents.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar