29 de novembre de 2020 29/11/20

Caixa Rural Borriana convida a 25 parelles a passar un dia al Prat de Llucena

Caixa Rural Borriana convida a 25 parelles a passar un dia al Prat de Llucena - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Caixa Rural Borriana convida a 25 parelles a passar un dia al Prat de Llucena - (foto 2)
  Caixa Rural Borriana convida a 25 parelles a passar un dia al Prat de Llucena - (foto 3)
  Caixa Rural Borriana convida a 25 parelles a passar un dia al Prat de Llucena - (foto 4)

  Vint-i-cinc clients de Caixa Rural Borriana van poder gaudir aquest passat cap de setmana d'una jornada diferent passant un dia complet al Prat de Llucena, on van poder gaudir d'un gran menjar i de la visita al museu de la localitat.

  Els afortunats van ser premiats per l'entitat durant la celebració de l'última assemblea celebrada el passat 10 de maig en el Teatre Payà, en resultar guanyadors d'un sorteig amb el qual es buscava premiar la fidelitat dels assistents.

  Viatge a Navarra

   Ara després de la bona experiència Caixa Rural Borriana contínua amb els sortejos de viatges, i aquesta vegada ho fa sortejant 15 viatges dobles a Navarra entre els seus clients. L'entitat durà a terme el sorteig dimecres que ve 19 de juny a les 19 hores en el Llar Faller.

  Quatre dies d'escapada per la comunitat foral, una experiència amb la qual es vol reconéixer la fidelitat dels socis i per això es repartiran regals entre els assistents a aquest esdeveniment. Aquest viatge forma part de l'obra social de l'Entitat, que desenvolupa nombrosos actes al llarg de l'any sempre en benefici dels seus clients i socis

  Pujar