30 de maig de 2020 30/5/20

Burriana no és zona zero del coronavirus ni hi ha molta gent greu a l'hospital, és mentida

Burriana no és zona zero del coronavirus ni hi ha molta gent greu a l'hospital, és mentida - (foto 1)
  • L’Hospital de la Plana de Vila-real s'ha vist obligat a desmentir aquesta faula que ha corregut com la pólvora encara que insisteix: la població ha de romandre a les seues cases

Sanitat insisteix: només fiar-se de fonts oficials i no donar peu a les cadenes de whatsapp que difonen faules. És el que ha succeït aquest divendres a Borriana, on ha corregut com la pólvora un missatge que alertava que en la localitat hi havia hagut un brot de *coronavirus, que l'hospital de la Plana no donava a bast per a acollir a tots els contagiats i que anaven a tancar la localitat. Tot fals, fake new, faula.

Fins al punt que l'hospital de la Plana de Vila-real s'ha vist obligat a desmentir aqueixa informació que ha sembrat el pànic entre la població: “L'Hospital de la Plana disposa de capacitat assistencial. Insistim que la població complisca les mesures higièniques i continue el confinament a les seues cases. Confiem en els equips assistencials”, han informat des de l’hospital.

L'UME desinfecta tots els racons de Burriana

El que sí que és cert és que hi ha diversos contagiats de la localitat, com una metge de Burriana tal com els ha comptat elperiodic.com o diversos veïns relacionats amb el món faller. Així mateix, l'UME ha estat en les últimes hores fent tasques de neteja en la localitat.

Els efectius militars estan col·laborant en les labors extraordinàries que realitza el Consistori per a combatre la propagació del Covid-19 i estan actuant de manera especial en les zones de major afluència de persones durant l'estat d'alarma.

L'alcaldessa de Borriana, Mª Josep Safont, ha apel·lat a la “responsabilitat de tots els veïns”, i al fet que “respecten les mesures de confinament establides en l'estat d'alarma i les recomanacions de les autoritats sanitàries, i isquen al carrer únicament per a fer les tasques autoritzades i en les condicions previstes en el reial decret”.

 

MÉS FOTOS
Burriana no és zona zero del coronavirus ni hi ha molta gent greu a l'hospital, és mentida - (foto 2)
Burriana no és zona zero del coronavirus ni hi ha molta gent greu a l'hospital, és mentida - (foto 3)
Burriana no és zona zero del coronavirus ni hi ha molta gent greu a l'hospital, és mentida - (foto 4)

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar