31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PP de Burriana urgeix reforçar els tractaments contra els mosquits per a frenar la virulència de la plaga

El PP de Burriana urgeix reforçar els tractaments contra els mosquits per a frenar la virulència de la plaga - (foto 1)
  • Les pluges registrades en l'última setmana aguditzen una problemàtica que “segueix sense resoldre's malgrat que el PSOE va garantir a 2015 mesures eficaces”, diu Suay

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha proposat al PSOE el reforç dels tractaments contra els mosquits després que la plaga continue descontrolada “i més virulenta si cap per efecte de les pluges registrades en els últims dies”.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Burriana, ha fet una crida al PSOE en la localitat perquè, d'acord amb el seu soci de Compromís, “no desatenguen la situació crítica provocada per aquesta plaga que cinc anys després que el PSOE garantira el seu control, segueix sense estar mitigada”.

Per a Suay, “és important que el PSOE i el seu soci no desatenguen a la ciutadania. Els mosquits continuen picant i després de les pluges de la setmana passada la plaga s'ha reforçat, per la qual cosa és necessari i urgent que s'actue per a evitar la proliferació del dípter”.

En aquest sentit, ha recordat Suay, “hem tornat a traslladar en el si de les comissions informatives la necessitat de reforçar els tractaments per a atallar aquest insecte”. “L'arribada de la tardor i la baixada de les temperatures no comporten necessàriament una caiguda de la població del mosquit. De fet, en 2018 el PSOE va posar en marxa al desembre una brigada antimosquitos que hui està desapareguda”.

En aquest sentit, ha explicat la regidora, “el PSOE i Compromís han d'eixir del despatx i trepitjar el carrer, perquè les picades que pateixen els nostres veïns són reals, no inventades”. “És necessari assumir l'existència d'un problema per a començar a resoldre'l. Lamentablement, a Burriana, tenim dos partits que es van posar d'acord per a pujar-se 100.000 euros els sous i des de llavors han deixat abandonada a la nostra ciutat. És urgent que actuen i apliquen ja les solucions que fa cinc anys van garantir a la ciutadania. En mitja dècada han tingut temps suficient”, ha considerat la regidora.

Pujar