10 d’agost de 2020 10/8/20

Burriana suma 4 positius en coronavirus en les últimes dues setmanes

Burriana suma 4 positius en coronavirus en les últimes dues setmanes - (foto 1)
  • A més, Sanitat ha notificat 3 nous morts a causa del virus

La Comunitat Valenciana ha registrat en els últims 14 dies xicotets rebrots de coronavirus en cinc localitats, una d'elles Burriana on s'acumulen ja 293 casos positius des de l'inici de la pandèmia i 40 morts.

Així es desprén de les dades oficials publicades per la conselleria de Sanitat, en els quals s'adona de l'evolució de la pandèmia en cadascun dels municipis de la geografia valenciana i que permeten conéixer una radiografia general de l'estat del coronavirus.

La tònica general és bona, perquè són moltes les localitats que porten ja dues setmanes sense nous casos però les xicotetes excepcions fan que salten les alertes i que siga necessari extremar les precaucions per a evitar tornar a xifres com les registrades setmanes arrere.

En el cas de Burriana, en els últims 14 dies s'han detectat 4 nous positius el que eleva la xifra als 293 contagis totals des que el mes de març es registrara el primer contagi. A més, en menys d'un mes altres 3 veïns han mort a causa del virus deixant la xifra total de morts en 40 persones.

A nivell autonòmic, les últimes dades facilitades apunten a 7 nous casos detectats del diumenge al dilluns i una relaxació als hospitals de la Comunitat on només en el dia d'ahir es van sumar 23 noves altes.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar