elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana se suma a la ‘Operació Repesca’ per a vacunar amb Janssen

Burriana se suma a la ‘Operació Repesca’ per a vacunar amb Janssen
  • Els majors de 40 anys que encara no estiguen vacunats poden acostar-se fins a les 20 hores al Llar Faller

La Comunitat Valenciana ha iniciat avui la ‘Operació Repesca’ per a vacunar a totes aquelles persones que, per diferents motius, no es van poder vacunar en el seu tram d'edat. Aquest és el cas de Burriana on els majors de 40 anys que encara no estiguen vacunats poden passar pel Llar Faller per a rebre l'única dosi de Janssen.

Així, les persones que, per diferents motius, no es van vacunar en el seu moment i tinguen més de 40 anys podran passar durant la vesprada d'avui per a rebre la seua monodosis contra el covid.

I és que la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha citat a totes les persones d'entre 40 i 59 anys per a vacunar-se. No obstant això, hi ha els qui no han actualitzat les seues dades i no se'ls pot localitzar o, pel motiu que fora, no van poder acudir a la seua cita en el moment en què van ser citats per la conselleria.

D'aquesta manera, Sanitat vol continuar avançant cap a la immunitat i aconseguir l'objectiu que pretén el president Ximo Puig d'arribar al 9 d’Octubre amb la immunitat total.

Pla de vacunació

Aquesta setmana s'ha obert una nova finestra de vacunació per a 125.000 persones que tenen pendent la seua vacunació en la franja de 40 a 59 anys, als quals s'administrarà la monodosis de Janssen, i una altra per a els no vacunats en la franja 60-69, als quals s'administrarà AstraZeneca.

Aquesta setmana també la Conselleria de Sanitat començarà a citar ja a persones de entre 20 i 29 anys en alguns departaments de salut, aquells que van més avançats.  I a partir del 26 de juliol es generalitzarà a tots els departaments.

 

Pujar