elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana suma un altre brot de covid en un centre educatiu i augmenta a 125 els positius en la localitat

Burriana suma un altre brot de covid en un centre educatiu i augmenta a 125 els positius en la localitat
  • Es tracta del quart brot d'àmbit educatiu confirmat per Sanitat en les últimes dues setmanes

Els contagis continuen augmentant a Burriana i ja són 125 els casos positius de coronavirus. Així consta en la informació que publica periòdicament la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la seua pàgina web.

Així mateix, el departament d'Ana Barceló ha informat d'un nou brot de covid en un centre educatiu de la capital de la Plana Baixa que deixa quatre persones contagiades. Amb aquest, és el quart brot d'àmbit educatiu a Burriana en les últimes dues setmanes, que sumen un total de 28 persones que han donat positiu en coronavirus per contactes en l'àmbit escolar.

Cal assenyalar a més que, igual que el brot d'ahir, es tracta de l'únic d'àmbit educatiu en l'última jornada en la Comunitat Valenciana, segons ha comunicat la conselleria de Sanitat.
Burriana té actualment 125 casos actius de covid, deu més que ahir, segons ha informat la Generalitat Valenciana, una xifra que situa a la capital de la Plana Baixa en una taxa d'incidència de 360,41 casos per cada 100.000 habitants.

Elperiodic.com va informar ahir que s'havia confinat una aula d'infantil del col·legi Penyagolosa per algun cas positiu de coronavirus. Cal recordar que la setmana passada l'alcaldessa María Josep Safont ja confirmava l'existència de diversos centres educatius amb alguna aula confinada.

Pujar