elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana sorteja 6.000 euros en premis per comprar en el comerç local aquest Nadal

Burriana sorteja 6.000 euros en premis per comprar en el comerç local aquest Nadal
  • La campanya 'A Borriana, els Nadals i els Reis tenen premi' arranca el 10 de desembre fins al 5 de gener

MÉS FOTOS
Burriana sorteja 6.000 euros en premis per comprar en el comerç local aquest Nadal - (foto 2)
Burriana sorteja 6.000 euros en premis per comprar en el comerç local aquest Nadal - (foto 3)

L'Ajuntament de Burriana repartirà aquest Nadal 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros a les persones que realitzen les compres en el comerç local de Burriana entre el 10 de desembre i el 5 de gener de 2022, els dos inclusivament, dins de la campanya ‘A Borriana els Nadals i els Reis tenen premi’, orientada a promocionar els comerços minoristes amb establiment obert al públic situats al municipi.

Enguany la campanya ‘A Borriana els Nadals i els Reis tenen premi’ es dividirà en dos sortejos, un que repartirà 3 premis el 17 de desembre, i un altre per a la setmana de Reis, en què se sortejaran els 3 premis restants el 10 de gener.

La regidora de l'àrea, Sara Molina, ha explicat que la idea és “incentivar i promoure el comerç local, que constitueix un dels motors econòmics més importants de la ciutat”. Així mateix, ha indicat que enguany s'ha apostat per dividir la campanya nadalenca en dos fases, per a ampliar el període de les compres locals fins a la data de Reis.

Podran participar les persones que realitzen compres per un mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat adherits a aquesta campanya promocional des del divendres 10 de desembre fins al dimecres 5 de gener. Per a participar, només cal depositar els bitllets facilitats i segellats pels comerços en les urnes corresponents situades a l'Ajuntament o en el Mercat Municipal.

Els premis hauran de consumir-se en, almenys, 5 establiments diferents amb un consum mínim per local de 50 euros, i hauran de gastar-se el dia 22 de desembre, en el cas del primer sorteig, i el 17 de gener de 2022, en el segon.

Els sortejos se celebraran, en acte públic, els dies 17 de desembre de 2021 i el 10 de gener de 2022 a les 13 hores a l'Ajuntament de Burriana, davant una mesa formada per la regidora de Comerç, un representant de la Federació de Comerç de Burriana i un empleat públic de l'Ajuntament, que actuarà com a secretari.

Pujar