26 de febrer de 2020 26/2/20

PP Burriana: "La Serratella espera que el PSPV culmine l'A-30 i A-31 després de 5 anys de incompliments"

PP Burriana: "La Serratella espera que el PSPV culmine l'A-30 i A-31 després de 5 anys de incompliments" - (foto 1)
  • En 2015 el PSPV va garantir la urbanització dels terrenys. Mitja dècada després continua sent una promesa. “Només queda per executar un 0,20%”, assenyala Solá

Els veïns de la Serratella, a Burriana, esperen que el PSPV complisca enguany la urbanització de les unitats d'execució A-30 i A-31. El projecte va ser un dels compromisos que l'alcaldessa socialista va garantir als residents l'any 2015 i que cinc anys després continua sent una promesa.

“En pressupostos s'ha inclòs de forma reiterada una partida per a culminar l'obra. No obstant això, any rere any el PSPV ha demostrat la seua incapacitat per a complir la seua paraula i hui entre els veïns regna la desconfiança”.

Carlos Solá, portaveu del PP a l'Ajuntament de Burriana, ha reclamat al PSPV que “enguany complisquen el compromís adquirit en el pressupost”. Amb 200.000 euros reservats, “hi ha partida per a assumir els costos de la urbanització. Esperem que també hi haja un compromís polític i ganes de treballar per a aconseguir-lo”.

De fet, la culminació d'aquestes dues unitats d'execució és de només el 0,20% de la urbanització. “És un projecte de mínima envergadura perquè el gruix de l'obra està finalitzada des de fa anys. No obstant això, lluny de donar solucions el PSPV ha enquistat el problema”.

Des del Partit Popular, “continuarem elevant la veu dels veïns per a garantir que aquesta obra s'executa. Creiem que no sols és de justícia complir amb l'anunciat. És que no fer-ho genera riscos entre els residents de la costa que conviuen amb obres inacabades. Rases obertes i material acumulat en via pública no són garantia de seguretat per a un entorn urbanitzat i en el qual molts veïns viuen tot l'any”.

Així les coses, Solá ha reclamat al PSPV que complisca l'anunciat “encara que vinga amb cinc anys de retard. Els veïns li ho agrairan”.

Pujar