12 d’agost de 2020 12/8/20

Burriana registra dos nous casos de coronavirus aquesta setmana

Burriana registra dos nous casos de coronavirus aquesta setmana - (foto 1)
  • Repassem el nombre de contagis i morts que suma la localitat des que va esclatar la pandèmia

 Burriana ha registrat dos nous positius de coronavirus en l'última setmana. Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat i que reflecteixen un important descens de l'impacte del virus en aquesta localitat castellonenca que, tal com els va avançar elperiodic.com, va registrar tres casos i dues defuncions en l'anterior setmana.

Amb aquests nous casos, la localitat suma 290 casos i 39 morts des que va esclatar la pandèmia, dels quals tres positius s'han registrat en les últimes dues setmanes. Respecte a les defuncions, en els últims dies no s'han comptabilitzat nous decessos com sí que es van registrar la setmana passada. Juntament amb Burriana, Vila-real i Castelló van ser les úniques localitats castellonenques on va haver-hi morts a causa del covid-19.

Castelló avança en la batalla contra el virus

Bons dades que se sumen als de les últimes hores. A nivell provincial, Castelló suma 3 nous positius el que situa el total des de l'inici de la pandèmia en 1583 persones contagiades. Una xifra elevada però que li continua situant com la província amb menys impacte de COVID-19. Referent a la situació als hospitals, el nombre de castellonencs ingressats puja en la jornada d'aquest dilluns.

Es notifiquen 2 ingressos més que en l'última actualització, fent un total de 13 persones de les quals 3 es troben en estat greu en l'UCI. Per part seua, encara que no s'han notificat defuncions produïdes des del dilluns, la conselleria dóna part de quatre morts no coneguts fins al moment, dels quals 1 va tindre lloc a la província de Castelló. Amb això, la xifra de morts s'eleva fins a les 222 persones.

Finalment, quant a la situació de les residències es refereix, hi ha positius en 7 centres de la província i altres 8 es troben baix vigilància activa de Sanitat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar