elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana registra l'únic brot de covid educatiu de la Comunitat Valenciana

Burriana registra l'únic brot de covid educatiu de la Comunitat Valenciana
  • Es tracta del tercer de brot d'àmbit educatiu que afecta aquesta localitat en les últimes dues setmanes

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat un brot de covid d'àmbit educatiu a Burriana que deixa quatre persones contagiades. Cal assenyalar que es tracta de l'únic brot que s'ha produït en un centre educatiu durant la jornada en la Comunitat Valenciana.

Es tracta del tercer brot de coronavirus que la conselleria que dirigeix Ana Barceló notifica en algun col·legi de la capital de la Plana Baixa. De fet, l'alcaldessa María Josep Safont ja va comunicar la setmana passada l'existència de diversos centres educatius amb alguna aula confinada i avui mateix el col·legi Penyagolosa ha confirmat que una aula d'infantil més el professor estan confinats i guardant la quarantena.

Els tres brots de covid d'àmbit educatiu que s'ha originat a Burriana en les últimes dues setmanes, amb quatre, catorze i sis persones contagiades per coronavirus.

Burriana té actualment 105 casos actius de covid actuals segons la Generalitat Valenciana, una xifra que situa a la capital de la Plana Baixa en una taxa d'incidència de 302,74 casos per cada 100.000 habitants, més de set vegades per damunt de la mitjana autonòmica.

Pujar