3 de desembre de 2020 3/12/20

PP Burriana: “PSOE i Compromís aprofiten la crisi de govern per a ampliar la despesa en nòmines”

PP Burriana: “PSOE i Compromís aprofiten la crisi de govern per a ampliar la despesa en nòmines” - (foto 1)
  • Juan Fuster (PP): “En plena crisi econòmica, PSOE i Compromís no tenen complex a pujar l'IBI i la taxa de fems per a poder cobrar els seus sous”

La crisi de govern patida a Borriana després de la renúncia del ja ex regidor Javier Gual no ha impedit que PSOE i Compromís blinden les seues nòmines i les amplien amb una dedicació exclusiva. La remodelació del govern hauria sigut una oportunitat perquè alcaldessa i socis de govern ajustaren les seues nòmines a la realitat “que està fora dels seus despatxos”. No obstant això, “és evident que viuen aïllats de les necessitats dels ciutadans” i lluny de rebaixar-se els sous, han ampliat la despesa.

Juan Fuster, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha qüestionat la incorporació d'una nova dedicació exclusiva a la despesa en nòmines que els veïns paguen a la coalició. “Ens trobem en un moment crític provocat per la pandèmia del coronavirus. No obstant això, per a PSOE i Compromís no hi ha situació límit que exigisca una acció extraordinària. La seua única preocupació és cobrar a final de mes i, una vegada més, ho han tornat a demostrar amb una despesa extra que pagaran els ciutadans de les seues butxaques”.

La suma d'aquesta dedicació exclusiva s'incorpora a una despesa en nòmines que PSOE i Compromís van pactar fa ara més d'un any amb un increment de 100.000 euros a les seues nòmines. “Van tardar dies a pujar-se els sous i poc més d'un mes a anunciar que serien els veïns els que pagarien de la seua butxaca el sobrecost”.

En efecte, en 2019 tots dos partits van modificar les ordenances fiscals de l'Impost de Béns immobles (IBI) i la taxa de fems per a garantir el cobrament dels seus sous amb els augments pactats. “Efectivament, enguany ja ens han cobrat el fem amb el recàrrec corresponent i demà diumenge faran el propi amb l'IBI per a tots els veïns que tinguen el rebut domiciliat”. En definitiva, “una mostra de la desconnexió absoluta de qui hui ens governa amb la realitat de Borriana. Ells cobren i organitzen festes, i mentrestant, els ciutadans, paguen”, ha declarat el regidor.

Pujar