18 de gener de 2021 18/1/21

Cs de Burriana proposa impulsar un mercat de proximitat per a fer costat al sector agrícola

Arxiu
Arxiu
  • Suggereixen també que es cree una plataforma online per a la venda i comercialització d'aquests productes

MÉS FOTOS
Cs de Burriana proposa impulsar un mercat de proximitat per a fer costat al sector agrícola - (foto 2)

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha presentat una moció a debatre en el ple de la setmana vinent per a "impulsar un mercat de proximitat i quilòmetre 0 en la localitat". La regidora ha destacat que "els agricultors, malgrat la profunda crisi que viuen des de fa dècades ens han estat proveint durant la pandèmia i mereixen ser recompensats". "Aquest mercat ja existeix en altres municipis confrontants com Vila-real", ha traslladat Sanchís. 

En aquest sentit, la portaveu ha recordat que "es tracta d'un dels sectors fonamentals de Burriana i que igual que el comerç necessita més que mai la nostra ajuda i suport per a tirar avant". "Igualment, proposem la creació d'una plataforma online per a la venda i comercialització d'aquests productes perquè a partir d'ara la digitalització i l'ús de noves tecnologies jugarà un paper important en el nostre dia a dia", ha assenyalat l’edila.          

En definitiva, Sanchís espera "el suport unànime de la resta de grups a la iniciativa, però sobretot el supot al sector primari que tant ens ha donat a canvi de tan poc abans, durant i després d'aquesta emergència".

Pujar