30 de novembre de 2020 30/11/20

Burriana es prepara davant l'avís per temporal per a evitar inundacions

Burriana es prepara davant l'avís per temporal per a evitar inundacions - (foto 1)
  • Neteja, revisió d'embornals i séquies perquè no es repetisquen els problemes de temporals anteriors

MÉS FOTOS
Burriana es prepara davant l'avís per temporal per a evitar inundacions - (foto 2)
Burriana es prepara davant l'avís per temporal per a evitar inundacions - (foto 3)

Davant l'alerta de previsió de pluges localment intenses i fortes tempestes per les quals l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana ha activat el nivell groc, encara que sense activar el nivell de preemergència, l'Ajuntament de Burriana ha tornat a realitzar actuacions preventives de neteja i s'han tornat a verificar les goles ja repassades en els anteriors avisos de precipitacions.

Concretament, les goles del Caràmit, Rovellat, Finello, Granell, Ull de la Vila, l'Estany Colombrí i l'Estany Llarguer, la de Barruguer i la de Sant Gregori. També s'han revisat els camins rurals, i s'ha tornat a comprovar el Clot de la Mare de Déu a l'altura de la desembocadura.

A més, s'ha actuat i insistit en el barri de la Mare de Déu del Carme, en la zona marítima, ja que va ser dels més afectats en la passada DANA de finals del mes de març i principis d'abril. També s'ha comprovat que la séquia del Rajolí i el Clot evacuen amb normalitat i, en general, s'han revisat les séquies, els camins rurals i les zones de risc.

Cal destacar que en els més de 1.000 embornals del municipi considerats crítics es realitzen periòdicament revisions i neteges, concretament tres a l'any. Dels quals, els de la zona del port de l'Escola de la Mar, que són encara més crítics, s'han tornat a comprovar i a netejar.

 

Pujar