elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana obri el segon període per a sol·licitar les targetes del bus Burriana–UJI

Burriana obri el segon període per a sol·licitar les targetes del bus Burriana–UJI
  • De l'1 al 10 de setembre els estudiants de la universitat que resideixen a la ciutat podran sol·licitar el carnet per al curs 2021-2022

L'Ajuntament de Burriana obri aquest dimecres, 1 de setembre, el segon període per a sol·licitar les targetes del bus de Burriana a l'UJI per al curs 2021-2022, un servei al qual pot optar l'alumnat de la Universitat Jaume I empadronat a Burriana per al curs que ara comença.

El tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Vicent Granel, ha destacat que aquest servei municipal d'autobús “ofereix un any més facilitats als estudiants perquè es puguen desplaçar directament des de la ciutat a la universitat”.

Per a sol·licitar els carnets per al Bus Burriana–UJI, les persones interessades hauran d'enviar l'imprès de la matrícula universitària al correu electrònic casaljove@burriana.es. Posteriorment, rebran una notificació amb la data i l'hora de cita prèvia en el Casal Jove per a acabar d'emplenar el procediment.

Els abonaments podran ser mensuals, trimestrals o per a tot el curs, amb un cost de 20 euros el d’ús mensual, 50 euros per al trimestral i 120 euros l’anual, que s'ingressaran en les entitats bancàries col·laboradores: la Caixa, Banc Sabadell, BBVA, Caixa Rural Burriana.

La venda d'aquests abonaments està limitada a les persones matriculades en el centre universitari durant l'actual curs, per la qual cosa per a acabar de formalitzar el carnet s'haurà d'entregar en el Casal Jove una còpia del DNI i una foto de carnet per a garantir que el passe només siga utilitzat per la persona titular.

Les parades de Burriana s’ubiquen al Port, a l'avinguda Jaime Chicharro enfront del Consum, a l’avinguda del cardenal Tarancon a la porta de l’IES Llombai i en la parada d'autobús del riu Anna, mentre que a Almassora, el bus para a l'anada en l'avinguda Castelló, enfront del col·legi públic Errando Vilar, i al carrer Boqueres.

El bus eixirà de Burriana a les 6.50h, 8.05h i 14h, i passarà per Almassora a les 7.10h, 8.30h i 14.20h. El trajecte fins a l'UJI durarà al voltant de 40 minuts. Hi haurà un autobús directe a l'UJI des del Port de Burriana que eixirà a les 8.05h per a donar servei a l'alumnat resident en la zona marítima, i realitzarà totes les parades de Burriana fins a l'UJI, sense passar per Almassora. Per a tornar de l'UJI, el bus amb parada al port de Burriana, eixirà a les 15.10h.

Horaris del BUS

Eixides de dilluns a dijous

BURRIANA-UJI

6.50h Av. Jaime Chicharro, enfront de Consum

8.05h des del Port

14h Av. Jaime  Chicharro, enfront de Consum

UJI-BURRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Eixides divendres

BURRIANA-UJI

6.50h Av. Jaime  Chicharro, enfront de Consum

8.10h Av. Jaime  Chicharro, enfront de Consum

14h Av. Jaime  Chicharro, enfront de Consum

UJI-BURRIANA

13.15h

15.10h (arriba fins al Port)

19.40h

21.15h

Tota la informació i la documentació necessària es pot consultar en  http://casaljove.burriana.es/index.php/es/servicios/carnet-bus-uji

Pujar