18 de gener de 2021 18/1/21

El PP de Burriana insisteix en rescatar als autònoms amb el superàvit de 2019

El PP de Burriana insisteix en rescatar als autònoms amb el superàvit de 2019 - (foto 1)
  • Fuster (PP) tendeix la mà al PSPV per a garantir un pla de xoc que done solucions eficaces als autònoms “que en estos moments estan desemparats”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha tornat a proposar al PSPV de la localitat la posada en marxa d'un pla d'acció econòmic i social que garantisca “que som útils a Burriana”. “Estem travessant un moment crític i complicat, que exigeix dels qui estem en càrrecs de responsabilitat pública estar a l'altura de les circumstàncies i establir accions concretes, eficaces i directes per a rescatar a un sector directament castigat per aquesta crisi: els autònoms”.

Amb aquest esperit, Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Burriana, ha tornat a tendir la mà al PSPV que governa l'Ajuntament de Burriana al costat de Compromís per a habilitar mesures que siguen d'utilitat “als qui han hagut de tancar la seua única font d'ingressos: el seu negoci”

“Aquest estat d'alarma que estem vivint té un objectiu prioritari que és salvar vides. Però no podem ignorar la sagnia de pèrdues que està ocasionant aquesta situació extraordinària”. Per aquest motiu, “i perquè som conscients que el PSPV disposa de fons suficients per a afrontar amb recursos les necessitats que ens reclamen els nostres veïns, és el moment d'habilitar mesures excepcionals”. Especialment per als autònoms, “que han vist tallats dràsticament els seus ingressos i esperen mesures excepcionals concordes amb la situació”.

“Cal traçar un pla de suport per a autònoms. Fer-ho rescatant als qui des de fa dies han baixat la persiana del seu negoci sense saber quan la pujaran”. “Ells són la vida de Burriana, els comerços que ens alimenten, ens donen servei, ens garanteixen prestacions i qualitat de vida”. “És ara quan més ens necessiten i quan han de saber que serem ací amb mesures eficaces”. Accions que el PP ha acompanyat d'unes altres, com la proposta d'aigualeig i neteja de vies públiques, “que agraïm que el PSPV haja posat en marxa, però que ha d'arribar a tots els racons de la nostra ciutat”.

Pujar