30 de maig de 2020 30/5/20

El veí de Burriana ingressat per coronavirus “evoluciona favorablement” i està asimptomàtic

El veí de Burriana ingressat per coronavirus “evoluciona favorablement” i està asimptomàtic - (foto 1)

  El veí de Burriana contagiat de coronavirus roman ingressat a l'Hospital de la Plana per precaució però “evoluciona favorablement” i ja no presenta símptomes de contagi.

  Així ho ha comunicat en roda de premsa la consellera de Sanitat, Ana Barceló, qui ha visitat l'hospital per a conéixer l'evolució del pacient.

  Barceló ha agraït l'actitud amb la qual el pacient ha afrontat aquesta situació, al mateix temps que ha posat en valor els missatges que ell mateix ha manat a l'exterior tranquil·litzant a familiars i amics.

  Per part seua, el gerent del departament ha destacat que el burrianense “està molt bé” i encara que no descarta que en un futur l'hospitalització es duga a terme en el domicili, ha puntualitzat que de moment romandrà en el centre de salut.

  A més, l'equip mèdic ha descartat que aquest cas estiga afectant el funcionament normal de l'hospital: “Ho abordem amb total normalitat”.

  El primer cas en la Comunitat

  Cal recordar que es tracta del primer cas de coronavirus en la Comunitat Valenciana, el qual va saltar durant el dimecres 26 de febrer.

  El pacient va acudir a l'hospital després de notar-se símptomes de grip normal però en haver viatjat recentment a Milà per a un comiat de solter va acudir a fer-se les proves.

  El veí de Burriana assegura que es troba molt bé i així ho han confirmat des de l'equip mèdic aquest dijous.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar