elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana informa que el PSOE malgasta 40.000 euros en contractar camions per no cobrir la plaça de conductor

El PP de Burriana informa que el PSOE malgasta 40.000 euros en contractar camions per no cobrir la plaça de conductor
  • L'ajuntament posseeix dos camions que estan parats perquè l'únic funcionari que posseia carnet es va jubilar al setembre. Des de llavors no s'ha tret la plaça

El Partit Popular de Burriana ha tornat a denunciar el malgaste que la ineficàcia del PSOE provoca a la ciutat, en aquest cas, amb motiu del servei de camions que el municipi requereix. Els veïns de Burriana pagaran de les seues butxaques més de 40.000 euros per a sufragar els contractes externs als quals el PSOE ha recorregut des que l'únic funcionari que posseïa carnet per a conduir els dos camions que té en propietat l'ajuntament es jubilara.

“A l'estiu de 2020 advertim de la seua jubilació. Al setembre es va jubilar. I hui, pràcticament un any després de denunciar-lo, el PSOE segueix sense resoldre aquesta necessitat que cobreix tirant mà a la butxaca de tots, perquè són incapaces de cobrir la plaça o, almenys, convocar una bossa laboral a la qual es puga recórrer per a evitar despeses innecessàries”.

“És vergonyós i lamentable que els veïns de Burriana hàgem de pagar la incompetència de qui governa. Fa un any sabíem que aquest funcionari, l'únic que tenia carnet per a conduir aquests vehicles pesants que té el consistori en propietat, s'anava a jubilar. I ho advertim. Però ha passat un any i res s'ha fet”.

Efectivament, tal com denúncia Carlos Solá, regidor del PP a Burriana, “la qual cosa sí ha fet el PSOE és generar una despesa innecessària a les arques públiques. No trauen la plaça però contracten constantment serveis a empreses externes per a suplir les necessitats que contínuament exigeixen l'ús d'aquesta mena de vehicles”.

El transport de tanques, entarimats, senyalització... “materials pesats i de gran grandària que requereixen de vehicles de grans dimensions que Burriana té. I no sols un, sinó dos. Però el PSOE no ha sigut capaç en un any de convocar la plaça o de, almenys, crear una borsa de treball”.

Des del PP, “continuarem exigint a l'alcaldessa que en lloc de reconéixer l'error, treballe”. Perquè “si cobra, és per a evitar aquest balafiament que ens costa diners a tots. Perquè és molt trist que havent tingut temps de planificar, la seua incompetència ens coste ara a tots diners de la nostra butxaca”, ha lamentat Solá.

Pujar