16 de juliol de 2020 16/7/20

Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019

Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Entrada Penyes i Esclafit
  Burriana - Misericòrdia 2019 - Entrada Penyes i Esclafit
  Galeria de fotos
  Borriana - Misericòrdia - Inauguració Casal del Vi
  Borriana - Misericòrdia - Inauguració Casal del Vi
  MÉS FOTOS
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 2)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 3)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 4)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 5)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 6)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 7)
  Burriana ja gaudeix de les seues festes de la Misericòrdia 2019 - (foto 8)

  Els burrianenses ja no han d'esperar més temps. Les festes de la Misericòrdia 2019 ja són una realitat que plena des del divendres els carrers de la localitat de color, música i per descomptat molta diversió.

  Després del muntatge de ‘escales’ i la presentació i consagració dels veïns més xicotets davant la Verge, arriben els plats forts de la programació que enguany compta amb més de 140 actes distribuïts al llarg de les pròximes setmanes.

  Com és habitual, l'arrencada de les festes ha estat acompanyat del sabor de la gastronomia gràcies a la inauguració del Casal del Vaig veure i la Tapa instal·lat a la terrassa del Teatre Payà. Lloc clau durant els pròxims dies i pel qual passaran penyes, autoritats i veïns per a degustar i recarregar forces entre acte i acte d'aquestes festes.

  Ja a la vesprada, i després de gaudir del XVI Torneig de Fútbol Misericòrdia en categoria Infantil, la festa s'ha apoderat per complet dels carrers de Burriana. El rellotge marcava les 20 hores quan milers de peñistas s'han congregat en la Plaça 9 d’Octubre per a iniciar el tan esperada desfilada d'Entrada de Penyes. Des d'allí, tots junts han recorregut el Escorredor passant pel Rayal fins a arribar al Pla i finalitzar la marxa sota al balcó de l'Ajuntament.

  Un recorregut ple de música i expectació, perquè no han sigut poc els veïns que han tret el cap als seus balcons per a viure des de la primera fila l'espectacle que deixaven al seu pas. Una vegada en la Plaça Major ha arribat el moment del colofó final quan tots els assistents han sigut xopats amb la tradicional mànega deixant una estampa dels més acolorida i festera.

  Després d'això, i després d'haver anunciat l'inici de les festes pels carrers de la localitat, ha sigut el torn de les Reines Falleres els qui des del balcó del consistori han fet oficial l'inici de les Festes en honor a la Patrona la Verge de la Misericòrdia. Un moment molt emotiu que ha sigut precedit per la pólvora del ‘esclafit’ que ha ressonat amb força i inaugurat la setmana gran de Burriana.

  Segueix el dia a dia de les festes de la Misericòrdia 2019 a través de l'especial que elperiodic.com ha preparat per a l'ocasió fent click ací

  Festes de la Misericòrdia 2019

  Festes de la Misericòrdia 2019Entrar en el especial
  Pujar