7 d’agost de 2020 7/8/20

El Burriana Futbol Base celebra una jornada de portes obertes

El Burriana Futbol Base celebra una jornada de portes obertes - (foto 1)
  • El pròxim 8 de juliol i es farà amb mesures extraordinàries donada la situació sanitària

MÉS FOTOS
El Burriana Futbol Base celebra una jornada de portes obertes - (foto 2)

El Burriana Futbol Base portarà a acabe una jornada de portes obertes de captació i tecnificació. Tindrà lloc el pròxim 8 de juliol i anirà destinada tant a jugadors i jugadores de la passada campanya, com a aquelles persones interessades a conéixer el funcionament de l'escola.

Donada la situació sanitària serà necessari seguir els protocols establits, per això, el club ha elaborat una normativa d'obligat compliment per a tot aquell que desitge participar, ha explicat el club en un comunicat.

Per exemple, els jugadors hauran d'arribar a la instal·lació 10 minuts abans de l'inici de la sessió i romandre a la porta d'entrada, mantenint les distàncies de seguretat de 2 metres, fins que el tècnic responsable de la sessió reculla al grup de jugadors assignats.

També, aquells que acudisquen hauran d'anar amb la roba d'entrenar ja posada, així com amb el calçat reglamentari que podrà substituir-lo en la zona d'entrenament en el lloc habilitat per a tal efecte.

Les màscares seran necessàries perquè els jugadors puguen moure's per dins de la instal·lació. No obstant això, des del club asseguren que la màscara no serà necessària mentre s'estiga entrenant en el camp designat per al grup.

El pare, mare o tutor del jugador haurà de signar el document adjunt de la Generalitat Valenciana i entregar-lo abans d'iniciar la sessió. Serà un requisit imprescindible per a poder realitzar l'entrenament. Així mateix, segons la normativa municipal, els pares no podran accedir a les instal·lacions esportives pel que en finalitzar l'entrenament els jugadors seran acompanyats a la zona d'eixida i entregats als pares per un tècnic del club.

A través de la normativa, el club ha volgut recalcar que no està permés l'accés a les instal·lacions a les persones que presente símptomes compatibles amb la COVID-19, com a temperatures altes, tos o sensació de falta d'aire. Però no sols això, per a una major protecció el club es resguarda i també estarà prohibida l'entrada d'aquells que hagen tingut contacte amb persones positives o amb simptomatologia en COVID-19 durant els últims 14 dies.

Per a participar, s'haurà de trucar al telèfon 607.533.618 o enviar un correu electrònic a l'adreça comunicacion@burrianafutbolbase.com.

Pujar