elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Burriana fletarà autobusos per a la gran manifestació per la crisi de la taronja

Burriana fletarà autobusos per a la gran manifestació per la crisi de la taronja
  • Dilluns que ve hi ha convocada una gran concentració a Nules per a defensar la citricultura valenciana

Omplir la localitat de Nules la setmana vinent en suport a la citricultura valenciana. És l'objectiu de la concentració que s'ha convocat a Nules a partir de les 19.30 del pròxim dilluns. La Cooperativa Agrícola Sant Josep, la Caixa Rural i la regidoria d'Agricultura recullen durant tota la setmana les inscripcions per a participar en aquesta manifestació ja que es fletaran autobusos gratuïts des de Burriana.

Tal com han detallat des de la taula informativa i d'inscripció instal·lada aquest dimarts en la capital de la Plana Baixa, "es tracta, tant de continuar donant a conéixer les problemàtiques i situació actual de la citricultura com hem fet durant l'últim any, i que així la gent de Burriana continue donant suport a aquest tipus de concentracions i manifestacions, que ja van ser un èxit quan es van celebrar ací i que ara pretenen reunir a tots els municipis afectats en la manifestació que dilluns que ve tindrà lloc a Nules amb eixida en la Plaça del Llaurador".

A més s'ha volgut informar que "ja estan disponibles les inscripcions per a reservar una plaça en l'autobús que eixirà des de la mateixa Cooperativa, situada en l'Avinguda Llombai, dilluns que ve a partir de les 18.15 hores, encara que com s'ha informat "en el moment en què tinguem tancades les inscripcions que es poden realitzar tant a l'Ajuntament com en la pròpia Cooperativa durant aquesta setmana, veurem si cal fletar un o més autobusos, per a així definir de forma oficial l'hora d'eixida de cap a Nules".

Segons han explicat des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador com a organitzadora de l'acte, "ja les manifestacions que es van celebrar en cada municipi durant els últims dos mesos han servit per a parar esment sobre la citricultura, però la situació actual i l'última campanya han sigut tan penoses que entenem que cal continuar eixint al carrer per a reclamar els drets dels agricultors".

Pujar