elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Burriana exigeix a PSOE i Compromís activar bonos per al comerç amb la recaptació de 2020

El PP de Burriana exigeix a PSOE i Compromís activar bonos per al comerç amb la recaptació de 2020
  • Els 3,9 milions d'euros recaptats a famílies i empreses de Borriana l'any de la pandèmia “han de retornar-se als qui creen ocupació i garanteixen servei”

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reclamat l'activació de bons per a injectar liquiditat al comerç i animar el consum de quilòmetre zero aprofitant la recaptació que PSOE i Compromís van obtindre de la ciutadania en 2020.

“Aqueixos majors recursos, aqueixos ingressos de més que aquesta coalició de sous va decidir cobrar a Borriana, ha de revertir a la nostra ciutat, tornar a les llars i als comerciants, per a animar l'economia i injectar recursos en el nostre teixit productiu”.

María José Fortea, regidora del PP a Borriana, ha reivindicat el potencial de “els nostres comerciants que són herois que hui continuen pujant la persiana dels seus negocis per a garantir-nos servei i benestar”. “Són ells els que mereixen la posada en marxa d'aquest pla que ja funciona amb èxit en altres municipis però que, lamentablement, PSOE i Compromís es neguen a implementar a Borriana”.

En efecte, tal com assenyala Fortea, a Onda “entre moltes altres mesures han creat aquest sistema que és un esperó per a comprar en la localitat i una injecció d'oxigen que és benvinguda pels comerciants”. A Borriana, explica la regidora, “tenim una capacitat econòmica folgada gràcies a la política recaptatòria que PSOE i Compromís han imposat a la població. “Aqueixos majors ingressos han de retornar-se a la ciutat per a animar les vendes, incentivar el consum i, amb això, greixar l'economia i evitar acomiadaments”.

En l'actualitat, Borriana pateix una taxa d'atur del 14,56%. “És un percentatge elevat que és urgent que frenem immediatament. I per a evitar-ho, per a garantir als més de 2.500 veïns que en l'actualitat estan en atur que som capaços d'oferir-los oportunitats, hem d'injectar els diners de la nostra ciutat en els qui més el necessiten. És ara el moment, no dins d'un any”, ha conclòs Fortea.

Pujar