5 d’agost de 2020 5/8/20

Burriana estaria hui donant la benvinguda als ‘sounders’

L'emotiu vídeo després de la suspensió de l'Arenal Sound
L'emotiu vídeo després de la suspensió de l'Arenal Sound
  • L'Arenal Sound arrancaria aquesta setmana i el festival ha volgut llançar un missatge d'ànim amb un emotiu vídeo: “Sigues responsable ara perquè tot torne a ser com abans”

MÉS FOTOS
Burriana estaria hui donant la benvinguda als ‘sounders’ - (foto 2)

 Burriana seria hui la capital dels festivals. L'Arenal Sound calfaria motors en la setmana gran i més esperada per a centenars de milers de sounders que estarien viatjant des de tot el territori espanyol per a gaudir de Zara Larsson, Dimitri Hortes & Like Mike, Daddy Yankee, Back Eyed Peas, Leiva i un llarg etcètera d'artistes que recorrerien durant aquests dies els escenaris del festival.

Però la situació generada pel coronavirus ens ha canviat la manera de relacionar-nos i això afecta directament als festivals, que han anat caient un a un en els últims mesos. Però, malgrat la suspensió, hui no deixa de ser un dia especial per als ‘sounders’, els organitzadors, artistes i veïns de Burriana.

Per això, des del festival s'ha volgut llançar un missatge d'ànim i esperança en forma de vídeo: “En 2021 continuarem fent història junts, tornarem al nostre festival favorit, el millor està per arribar”, ha explicat l'organització en xarxes socials. Un vídeo que recull els millors moments de la història del festival des de 2010 i que mostra com era la vida abans que els festivals se suspengueren a causa d'una pandèmia. El festival, això sí, llança un últim missatge: “Sigues responsable ara perquè tot torne a ser com abans”.

Cal ressaltar que el festival s'ajorna al 2021 i tindrà lloc del 27 de juliol a l'1 d'agost a la platja de Burriana. A més, el seu primer confirmat és Daddy Yankee, que era un dels caps de cartell d'enguany: “Era un dels caps de cartell de l'edició de 2020 i un dels artistes més demanats pels sounders. No podia ser una altra la primera confirmació d'Arenal Sound 2021”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar