22 de gener de 2021 22/1/21

Burriana entrega els premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià

Burriana entrega els premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià - (foto 1)
  • En una gala celebrada anit al teatre Payà, que va reconéixer l’esforç de totes les persones participants de les diferents comissions falleres

Galeria de fotos
Gala Lliurament Premis XIV Concurs Teatre
Gala Lliurament Premis XIV Concurs Teatre
MÉS FOTOS
Burriana entrega els premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià - (foto 2)
Burriana entrega els premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià - (foto 3)
Burriana entrega els premis del XIV Concurs de Teatre en Valencià - (foto 4)

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor de Cultura, Vicent Granel, la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, la Reina Fallera major, Elena Pastor i la Reina Fallera infantil, Júlia López, van lliurar ahir els premis als guanyadors del XIV Concurs de Teatre en Valencià.

La gala, que va tenir lloc a les 19 hores al teatre Payà de Borriana, va reconèixer l'esforç de tots els participants de les diferents comissions falleres, que cada any participen amb il·lusió, i deixen un escenari ple de passió i gran potencial.

Aquesta vegada, els premis van ser

    • Premi a la millor direcció per a Amadeo Antonino Fuentes, de la Falla Barri la Vila per l’obra El paper de la teua vida.

    • Premi a la millor actriu per Meritxell Navarro, de la Falla Barri la Vila, pel paper de Laura en l'obra El paper de la teua vida.

    • Premi al millor actor per a Vicente Manzano, de la Falla Barri la Mercè, pel seu paper de Rodolfo en l'obra El Negoci és el negoci.

    • Premi a la millor actriu de repartiment per a Belén Garcia, de la Falla Barri d'Onda, pel seu paper de princesa a l'obra Segismeu II: la venjança de rosicler.

    • Premi al millor actor de repartiment per a Néstor Martí, de la Falla Societat Centre Espanya, pel paper de Batiste en l'obra En un lloc de Santa Bàrbara.

    • Premi al millor text inèdit per a Iván Ribes Martí, de la Falla Barri d'Onda, per l’obra Segismeu II: la venjança de Rosicler.

    • Premi al millor decorat per a la Falla Barri la Vila, per l'obra El paper de la teua vida.

 

Pujar