29 de novembre de 2020 29/11/20

Burriana dóna la benvinguda a l'estiu en la nit de Sant Joan

Burriana dóna la benvinguda a l'estiu en la nit de Sant Joan - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Burriana dóna la benvinguda a l'estiu en la nit de Sant Joan - (foto 2)
  Burriana dóna la benvinguda a l'estiu en la nit de Sant Joan - (foto 3)

  Burriana ha viscut una nit molt especial de Sant Joan. Com és ja tradicional, centenars de veïns i visitants de totes les edats s'han acostat fins a la platja per a encendre les seues fogueres, gaudir d'un sopar en l'arena i, per descomptat, saltar les ones. Així, hem pogut veure grups de famílies i amics des de primera hora de la vesprada per a preparar la foguera amb temps, alguns fins i tot han anat a passar el dia sencer a la platja perquè el temps ha acompanyat.

  Des de la la Regidoria de Joventut s'han organitzat uns concerts de la mà de “Rumbología” i “Els Amants d'Ella” en la zona d'accés a la platja d'Arenal. A més, en una nit tan especial però en la qual es genera tant fem, des de l'àrea de Medi Ambient s'ha dut a terme una campanya per a evitar la brutícia a les platges de la ciutat i un ús més respectuós i responsable d'aquestes, prenent consciència i canviant els nostres hàbits diàriament.

  El temps ha acompanyat en una nit màgica, en la qual no han hagut incidents destacats i que dóna la benvinguda, així, a l'estiu.

  Pots veure les millors fotos de la nit en la galeria que va fer elperiodic.com.

  Pujar