3 de juny de 2020 3/6/20

Cs de Burriana denuncia que l'Ajuntament acumula més de 660 reclamacions sense atendre per la plusvàlua

Cs de Burriana denuncia que l'Ajuntament acumula més de 660 reclamacions sense atendre per la plusvàlua - (foto 1)
  • La portaveu, María Jesús Sanchís, proposa "reforços en el departament per alleujar el col.lapse"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha denunciat que "el Consistori compta amb més de 660 reclamacions sense atendre per la plusvàlua municipal". "El col·lapse és tal que des de l'estiu sol han aconseguit resoldre 30, per la qual cosa a aquest ritme podrien tardar fins a 11 anys a solucionar-les totes", ha subratllat Sanchís.

Al respecte, la regidora ha assenyalat que "des de Ciutadans ja vam presentar en 2017 una moció perquè es disposara de mitjans materials i humans que pogueren ajudar a resoldre de forma més eficaç les reclamacions causades per l'increment de la plusvàlua que el Tribunal Constitucional havia declarat nul per no haver-se produït cap increment de valor en la transmissió d'aquest bé". "No obstant això, l'equip de Govern va rebutjar la proposta i damunt va continuar cobrant els expedients, la qual cosa ha acabat per empitjorar la situació", ha informat la portaveu.

Així doncs, Sanchís ha agraït "l'esforç diari dels funcionaris" i ha demanat al bipartit "estudiar possibles reforços per a mitigar aquesta saturació".

Pujar