4 de juny de 2020 4/6/20

Burriana demana als seus veïns que estiguin alerta davant els possibles casos de violència de gènere

Burriana demana als seus veïns que estiguin alerta davant els possibles casos de violència de gènere - (foto 1)
  • La regidora d'Igualtat apel·la "ara més que mai" a la col·laboració de tot el veïnat "per ajudar a aquelles dones que puguin estar patint maltractament"

MÉS FOTOS
Burriana demana als seus veïns que estiguin alerta davant els possibles casos de violència de gènere - (foto 2)
Burriana demana als seus veïns que estiguin alerta davant els possibles casos de violència de gènere - (foto 3)
Burriana demana als seus veïns que estiguin alerta davant els possibles casos de violència de gènere - (foto 4)

L'Ajuntament de Burriana informa la ciutadania que per a qualsevol assessorament en relació a temes d'igualtat o violència de gènere, poden sol·licitar l'atenció del servei d'Igualtat Municipal a través del correu igualtat@burriana.es, o el telèfon 691674229. També, per a revisió de Plans d'Igualtat i atenció a la ciutadania a la qual només s'atendrà amb cita prèvia.

La regidora d'Igualtat, Maria Romero, ha apel·lat “ara més que mai” a la col·laboració de tot el veïnat per a ajudar aquelles dones que puguen estar patint maltractament”. Així, ha sol·licitat la contribució ciutadana perquè, en cas de sentir o intuir que una veïna puga estar patint violència, “puguen oferir-li la seua ajuda o bé telefonar a les autoritats”.

Per això, ha recordat els telèfons de contacte de la Policia Local de Burriana 964513311 i de la Guàrdia Civil 964592020. Així mateix, ha indicat que a més es pot telefonar al 112.

També està disponible el Centre Dona 24h a Castelló, situat al C/ Major, núm. 2, que atén de manera integral les dones víctimes de maltractament, assetjament, abús o agressió sexual o les seues famílies i amistats. Però, ha precisat, “es prega que a no ser una situació d'urgència es cride al telèfon 900 580 888 abans d'assistir personalment”.

En el cas de l'atenció a persones en relació amb temes afectivosexuals LGTBI, es recorda que la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives manté en funcionament el servei de l'Oficina Orienta. Es pot contactar a través del 900 101 015 o bé a través del correu electrònic orienta_cas@cv.gva.es.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar