8 d’agost de 2020 8/8/20

Cs de Burriana demana reforçar la desinfecció en els col.legis i un protocol per a la recollida de màscares i guants

Cs de Burriana demana reforçar la desinfecció en els col.legis i un protocol per a la recollida de màscares i guants - (foto 1)
  • Sanchís assegura que "el Consistori ha de garantir que la tornada al col.le siga el més segura possible malgrat el caos imposat per Celaá i Marzà"

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Burriana, María Jesús Sanchís, ha avançat que "Cs demanarà en el ple reforçar la neteja i desinfecció en els centres educatius així com un protocol per a la recollida dels residus, és a dir, màscares, guants i mocadors". En aquest sentit, Sanchís ha manifestat que "l'Ajuntament ha d'ajudar perquè la 'tornada al col·le' siga el més segura possible i es garantisquen les mesures sanitàries i de distanciament social adequades".         

Així doncs, la regidora ha lamentat "els vaivens i la improvisació de la Ministra Celaá i el conseller Marzà que estan marejant i indignant a pares, alumnes i docents". "Des del Consistori no podem deixar-nos arrossegar per aquesta pèssima gestió i hem de posar tot de la nostra part perquè la nova normalitat s'impose dins del caos", ha assegurat l'edila, qui espera que "aquesta vegada, el Consistori no arribe tard".

Pujar