26 de novembre de 2020 26/11/20

Burriana contracta nou persones a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana

Burriana contracta nou persones a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana - (foto 1)
  • Reforçaran durant els pròxims 6 mesos la plantilla de l'Ajuntament gràcies al programa d'Iniciativa Social de la Generalitat

MÉS FOTOS
Burriana contracta nou persones a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana - (foto 2)

L'Ajuntament de Burriana ha reforçat la plantilla amb 9  treballadors nous a través del programa EMCORP de la Generalitat Valenciana, basat en subvencions d'Iniciativa Social per a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat en col·laboració amb les corporacions locals per a realitzar diferents tipus d'activitats.

Així, nou persones desocupades majors de 30 anys i veïnes de Burriana reforçaran durant els pròxims sis mesos, a jornada completa, l'equip de treballadors de diverses àrees del consistori. En concret, els nous contractats faran funcions relacionades amb les ocupacions d'obra (2), consergeria (3), fontaneria (1), pintura (1), administrativa (1) i informàtica (1).

El programa d'ocupació compta amb un pressupost de 122.952 euros, dels quals 82.561 euros són finançats per LABORA i 40.390,36 euros per l'Ajuntament de Burriana.

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Esther Meneu, han donat la benvinguda personalment als nous treballadors i els han convidat a “aprofitar aquest temps per a continuar desenvolupant-se professionalment, i aprendre dels companys i companyes de les diferents àrees”.

Aquesta iniciativa, ha indicat la regidora de Polítiques Actives d'Ocupació s'emmarca dins de les accions de foment de l'ocupació impulsades per l'Ajuntament i ha destacat que amb aquestes accions s'aconsegueix “tant fomentar l'ocupació i la contractació com millorar l'experiència professional”.

A més, els programes tutoritzats suposen “un impuls per a almenys vuit departaments de l'Ajuntament, que segur que implicarà una millora en els serveis que oferim a la ciutadania”.

L'alcaldessa ha volgut presentar cadascuna de les persones que s'han incorporat com a treballadores indicant-los les seues funcions i la persona funcionària de referència “confiant en el seu saber fer”, i donant-los personalment l'enhorabona per haver aconseguit ocupar-se i fer-ho amb “motivació i il·lusió”.

Per a Maria Josep Safont, aquestes contractacions evidencien la col·laboració entre administracions per a “millorar l'ocupabilitat de la ciutadania”. Així, ha conclòs, aquestes contractacions s'afronten de manera coordinada entre la Generalitat i Ajuntament i mostren l'afany per a “continuar millorant les condicions laborals dels nostres veïns i veïnes” i dels serveis que des de l'Ajuntament s'ofereixen”.

Pujar