24 de novembre de 2020 24/11/20

Burriana busca comerços voluntaris per a portar-li la compra a les persones majors i dependents a les seues cases

Burriana busca comerços voluntaris per a portar-li la compra a les persones majors i dependents a les seues cases - (foto 1)
  • Tots aquells establiments que vulguen unir-se a aquesta causa solidària han d'inscriure's a través del correu electrònic

Davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus, des de l'Ajuntament de Burriana i en col·laboració amb Creu Roja estan elaborant una llista d'establiments de la localitat que es comprometen a portar la compra a domicili a la gent gran i dependent que no pot eixir de casa.

Es tracta d'un proposta impulsada pel consistori amb la qual es busca evitar que els grups de risc hagen d'acudir als supermercats i exposar-se a un possible contagi del coronavirus. A més, en la mesura que siga possible també es demana la possibilitat de cobrar amb targeta, ja que moltes d'aquestes persones estan sense efectiu a casa.

Les persones que estiguen interessades a formar part d'aquesta llista, han de manar un whatsapp al 670 23 14 20 o un correu electrònic a aedl@burriana.es. En aquest missatge, s'ha d'incloure el nom del comerç, els productes que es venen i un telèfon de contacte.

El termini per a formar part d'aquesta iniciativa finalitza dilluns que ve 30 de març a les 10 hores

Pujar