25 de maig de 2020 25/5/20

Burriana acull dos xarrades informatives sobre la campanya de vacunació de la grip

Burriana acull dos xarrades informatives sobre la campanya de vacunació de la grip - (foto 1)
  • Tindran lloc aquest dimarts 26 de novembre a les 16:00 al Pavelló Poliesportiu la Bosca i la propera el dimecres 4 de desembre

MÉS FOTOS
Burriana acull dos xarrades informatives sobre la campanya de vacunació de la grip - (foto 2)

Burriana acull aquest dimarts una xarrada informativa sobre la campanya de vacunació de la grip que està en marxa des de principis d'aquest mes. La trobada tindrà lloc aquest dimarts 26 de novembre a les 16:00 al Pavelló Poliesportiu la Bosca. També es realitzarà una altra del mateix caràcter dimecres que ve 4 de desembre a l'Auditori Juan Varea.

L'objectiu d'aquestes és informar sobre la campanya antigripal que va posar en marxa la Conselleria de Sanitat a principis d'aquest mes de novembre. L'àrea de Salut de l'Ajuntament de Burriana organitza aquestes xarrades en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l'Hospital La Plana i el Centre de Salut Burriana 1.

La vacuna antigripal s'administra als centres de vacunació, com són els centres de salut i consultoris del departament. Així, les vacunes s'administren en major mesura a les persones de 65 anys o més, i especialment a aquelles que conviuen en institucions tancades.

També a menors de 65 que presenten un alt risc de complicacions derivades de la grip, com ara les que tenen malalties cròniques, embarassades o pacients hospitalitzats recentment i que requereixen un seguiment.

Un altre dels col·lectius prioritaris és el de persones que puguen transmetre la grip a grups d'alt risc, com el personal sanitari. Finalment, la vacunació és recomanable per a treballadors de forces de seguretat de l'Estat, institucions penitenciàries o bombers.

Pujar