30 de maig de 2020 30/5/20

Burriana acull la reunió del Comité Provincial del PSOE de Castelló

Burriana acull la reunió del Comité Provincial del PSOE de Castelló - (foto 1)
  • El Secretari General del PSOE destaca el paper de Borriana en un acte tan important per al partit

MÉS FOTOS
Burriana acull la reunió del Comité Provincial del PSOE de Castelló - (foto 2)
Burriana acull la reunió del Comité Provincial del PSOE de Castelló - (foto 3)
Burriana acull la reunió del Comité Provincial del PSOE de Castelló - (foto 4)

Burriana ha acollit aquest diumenge la reunió del Comité Provincial del PSPV-PSOE de Castelló, per a analitzar la situació actual del partit a les comarques i la gestió duta a terme per l'executiva provincial l'últim any. Un acte molt important , tal i com ha destacat el Secretari General del PSOE de Burriana: “Agraïsc que el Comité Provincial pensara en nosaltres per a celebrar una reunió tan important per al partit a la província”, ha assenyalat Vicent Aparisi.

“Estem molt contents que es compte amb Burriana per a fer la reunió provincial”, insisteix Aparisi, que destaca també que la localitat està tenint una veu molt important tant en en el PSOE de la província com en el de la Comunitat, amb quatre càrrecs a la província i amb l'alcaldessa, Mª Josep Safont, al càrrec de polítiques de la mar a nivell regional.

En la reunió del diumenge es va aprovar per unanimitat la gestió anual del partit, és a dir, tota l'acció política que fa el PSOE a la província: “Cal destacar que el partit està treballant per integrar als pobles xicotets, evitar la despoblació i fer-ho des d'institucions com la Diputació. Cal destacar que s'està visitant poble per poble per a contribuir en aquesta política”, assenyala Aparisi.

Un altre dels temes que va abordar el Secretari General del PSOE de Burriana davant l'Executiva és la importància de treballar juntament amb les administracions en la regressió de la costa: “Ha d'haver-hi un debat a nivell professional, tècnic i polític, donant protagonisme als veïns i estudiant cas per cas, la idiosincràsia de cada poble”, assenyala Aparisi. Un tema de vital d'importància i que de fet ha sigut abordat aquest dilluns en una altra reunió entre alcaldes de la província, al qual ha va acudir l'alcaldessa de Borriana, Mª Josep Safont.

Pujar