30 de maig de 2020 30/5/20

Burriana acull una nova campanya d'ajudes per a empreses d'economia social

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
  • Estan concedides per la Conselleria d'Economia. Et donem ací més detalls

MÉS FOTOS
Burriana acull una nova campanya d'ajudes per a empreses d'economia social - (foto 2)

La Direcció General d'Emprenedors i Cooperativisme convoca una nova campanya de difusió d'ajudes per a empreses d'economia social convocades per a aquest any 2020 d’acord amb la nova ordre 11/2019, del 2 de desembre (DOGV núm. 8692, de 5 de desembre), de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores de determinades ajudes per al foment de les empreses cooperatives, les societats laborals i les empreses d'inserció a la Comunitat Valenciana.

Està previst realitzar diferents sessions informatives per a les empreses del sector, així com per a les assessories i prescriptors empresarials vinculats o interessats en l’economia social. L'Ajuntament de Burriana dona suport a la campanya de difusió d'ajudes per a les empreses i realitzarà una sessió informativa el 13 de febrer a les 17 hores a l'Edifici del Casal Jove de Burriana (C/ Albert Einstein, 2).

La sessió comptarà amb la presència de personal tècnic especialista en la gestió de les referides ajudes, amb l'objectiu d'orientar els assistents sobre les diferents subvencions convocades i contestar tots els dubtes tècnics i pràctics que es puguen plantejar sobre la matèria.

Els interessats hauran de confirmar l’assistència cridant al telèfon 963869125 o mitjançant el correu electrònic emprendedores@gva.es

Pujar