12 de desembre de 2019 12/12/19

La Borriquilla processiona pel Port de Burriana

La Borriquilla processiona pel Port de Burriana - (foto 1)
  • Els veïns han tret en processó la imatge de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem en un acolorit acte

Galeria de fotos
Burriana - Setmana Santa - Processó "La Borriqueta"
Burriana - Setmana Santa - Processó "La Borriqueta"
MÉS FOTOS
La Borriquilla processiona pel Port de Burriana - (foto 2)
La Borriquilla processiona pel Port de Burriana - (foto 3)

El Diumenge de Rams se celebra d'una forma molt especial a Burriana. Els veïns trauen en processó la imatge de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem, coneguda popularment com La Borriquilla. Els carrers del Port s'omplen de festa en un acte que cada Diumenge de Rams congrega a centenars de fidels veïns i visitants.

Poc abans de les onze començaven tots a congregar-se en la Parròquia Ntra. Senyora del Carmen i  allí s'ha realitzat la benedicció a tots els rams que portaven punts grans com xicotets. A continuació, ha tingut lloc la Processó de Rams amb la Imatge de l'Entrada Triomfal de Jesús a Jerusalem (La Borriquilla), acompanyada de la Confraria del Santíssim Crist del Mar.

També ha participat la secció de Bombos i Tambors de la Germanor de la Santa Faç de Burriana i l'Agrupació Musical Verge de Gràcia de Vila-real. Tots ells han desfilat i passejat la imatge de la Borriquilla per l'Av. Jaime Chicharro, Illes Columbretes, plaça dels Mariners, Rosa dels Vents i avinguda Mediterrània. La destinació final, la Parròquia La nostra Senyora del Carmen, on s'ha celebrat la Santa Missa.

Encara que és el més multitudinari, no és l'únic acte que hem pogut veure a Borriana aquest Diumenge de Rams. Durant el matí, els veïns de la ciutat també han pogut gaudir del Diumenge de Rams amb actes repartits per totes les parròquies de la localitat.

ocultar
La Borriquilla processiona pel Port de Burriana
Pujar