elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un borrianenc es corona com a millor fotògraf europeu en reportatge gràfic

Un borrianenc es corona com a millor fotògraf europeu en reportatge gràfic
  • Manolo Navarro es troba a Roma on ha participat en el lliurament de premis de la Federació de Fotògrafs Professionals Europeus

El borrianenc Manolo Navarro s'ha alçat amb el primer premi de la Federació de Fotògrafs Europeus (FEP) Awards 2022 en reportatge gràfic. Així, aquest professional de la fotografia de la capital de la Plana Baixa s'ha convertit en el número u d'Europa i es corona com el millor fotògraf europeu en reportatge gràfic/fotoperiodisme 2022.

El fotògraf de Borriana competia, en la categoria, amb nou professionals més de la fotografia, entre ells set espanyols, un portuguès, un noruec i un francès.

La Federació de Fotògrafs Europeus van lliurar els premis diumenge passat de maig a Roma, on es troba Manolo Navarro per a participar en el lliurament de guardons.

Els FEP Awards 2022 compten també amb categories com a premi al jove fotògraf, fauna silvestre, noces, esports, retrat i persones, naturalesa, paisatge, il·lustració i belles arts, bellesa de la moda, animals domesticats, imatges creades digitalment i publicitat/comercial.

Què és la FEP?

La Federació de Fotògrafs Professionals Europeus és una organització qualificadora de fotògrafs sense finalitats de lucre i respectada internacionalment des de 1999, que secunda i estableix contactes amb fotògrafs i governs de tot el món. 

Representa a més de 50.000 creadors d'imatges professionals a Àustria, Bielorússia, Bèlgica, Bulgària, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Geòrgia, Alemanya, Irlanda, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Portugal, Eslovàquia, Espanya, Suècia, Ucraïna i els Estats Units.

Encara que també compta amb alguns membres individuals a Estònia, Grècia, Polònia, la República de Moldàvia i Suïssa.

Pujar