2 de desembre de 2020 2/12/20

PP: “Borriana segueix sense rebre a portes del mes d'octubre la edició d'El Pla d'agost”

PP: “Borriana segueix sense rebre a portes del mes d'octubre la edició d'El Pla d'agost” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: “Borriana segueix sense rebre a portes del mes d'octubre la edició d'El Pla d'agost” - (foto 2)

  Els veïns de Borriana que paguen amb els seus impostos l'edició mensual del Butlletí d'Informació Municipal (BIM) El Pla, segueixen esperant a les portes del mes d'octubre l'edició del mes d'agost de la citada publicació. El butlletí que el tripartit que governa Borriana va decidir adjudicar a una editorial de León, “segueix sense publicar-se mensualment, tal com estableix el plec de condicions. I la responsabilitat no és de l'editorial, és del desgovern que regna entre aquests tres partits”, ha explicat el regidor del Grup Municipal del PP, Alejandro Clausell.

  Cal assenyalar que aquesta situació “no és nova. Es repeteix des de fa un any i és conseqüència directa de la descoordinació i desgovern que vertebra el tripartit”. De fet, des del PP “hem traslladat les nostres queixes en diferents plens a fi que es resolguera aquesta situació amb solucions eficaces. Fins i tot hem plantejat ser nosaltres els responsables de la publicació”. No obstant açò, aquestes crítiques van provocar que l'alcaldessa socialista, Maria Josep Safont, defensara al seu tripartit i es comprometera en sessió plenària a donar solució personalment a l'incompliment de terminis. “És evident que ni ella és capaç de fer-ho, perquè de ser-ho, el butlletí d'agost i el de setembre ja estarien publicats”.

  Des del PP exigeixen responsabilitats “a qui es va erigir com a directora de la revista”. Així figura en El Pla i així es va manifestar Safont en ple. “És surrealista que els veïns vagen a llegir l'edició d'agost amb dos mesos de retard, perquè avui dimecres la publicació encara no havia arribat a la ciutat”.

  Per al Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, al tripartit “la publicació mensual del Pla se'ls escapa com s'ha escapolit una vaca en el nostre terme municipal”. En el cas del BIM fa més d'un mes que hauria d'haver-se emès el butlletí d'agost. En el cas de la vaca, Borriana està a les portes de complir un mes de la fugida i ara el tripartit justifica que el cap de bestiar puga haver caigut en mans d'un caçador furtiu. “El desistiment de funcions i l'abandó és sorprenent. I la més perjudicada és Borriana”.

   3 comentaris
  roxet
  roxet
  28/09/2017 11:09
  subrealista el teu partit

  Para muestra un botón. Patético señor Clausell.

  Pujar