elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana recupera a poc a poc el to festiu

Borriana recupera a poc a poc el to festiu
  • Setè dia de festes patronals en la capital de la Plana Baixa

Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2018 - Toros Jueves Tarde
Burriana - Misericordia 2018 - Toros Jueves Tarde
Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2018 - Pujada al Campanar
Burriana - Misericordia 2018 - Pujada al Campanar
Galeria de fotos
Burriana - Misericordia 2018 - Presentación Niñas y Niños a la Virgen
Burriana - Misericordia 2018 - Presentación Niñas y Niños a la Virgen
MÉS FOTOS
Borriana recupera a poc a poc el to festiu - (foto 2)
Borriana recupera a poc a poc el to festiu - (foto 3)

La ciutat de Borriana ha anat recuperant a poc a poc el caràcter completament festiu de les seues celebracions patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia en una setena jornada de festejos que de nou ha estat marcada per la bona participació veïnal en la gran majoria d'actes. Una volta a la normalitat després del tràgic succés dimecres passat en el qual tres persones van resultar ferides en els actes taurins de la localitat.

Tal com explicava la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, "hem estat pendents durant tot el dia de l'evolució dels ferits que vam tenir el dimecres a la vesprada en els festejos taurins, i de moment, la totalitat d'actes ha continuat endavant amb la comprensió i la participació d'un bon nombre de veïns i veïnes de Borriana en cadascun d'ells".

Així, ja durant bona part del matí, actes com la "Pujada al Campanar" han tornat a registrar una gran participació, i fins als peus del Templat fins i tot s'han acostat la regidora de Festes, les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez, i la regidora d'Hisenda, Cristina Rius, per a "complir amb un altre dels actes que quasi són ja tradicionals dins de les Festes i que ens permeten tenir eixa altra perspectiva global de la nostra ciutat i gaudir d'uns minuts de descans i pau a la part alta del Campanar". 
A pocs metres eren els més xicotets i xicotetes de Borriana els que acabaven per decorar una bona part del ferm del Carrer Major en el concurs de dibuix taurí organitzat per la Federació.

Fins i tot la Reina Fallera Infantil, Ana Giménez, improvisava un dibuix en el qual ha volgut manar forces i "desitjar una ràpida recuperació" als ferits de la jornada anterior. Durant la vesprada, de nou el Mercy Food & Music Fest ha obert les seues portes en la Plaça de la Mercè on les food trucks han continuat atenent a tots i totes aquelles que desitjaven passar una vesprada cultural i gastronòmica entre les diferents sessions de dj's i una de les actuacions més esperades de la setmana dins de l'esdeveniment que cada vesprada ha amenitzat les festes. Es tractava dels canadencs Blue Moon Marque, que a partir de les vuit de la vesprada ha oferit una gran concert en l'escenari habilitat en La Mercè.

En La Centraleta, el Casal Popular de Borriana, també s'ha gaudit dels concursos de truites i alliolis vegans, així com del concurs de disfresses i de la batalla de dj's.
Mentre, en la Plaça Major i el Pla es desenvolupaven amb la normalitat que no va haver-hi durant la jornada del dimecres, els festejos taurins patrocinats en aquesta ocasió per "El Bou és el de Menos" durant la vesprada i per l'Ajuntament durant la nit. Una jornada més es tancava amb les Misericòrdia Sessions que durant totes les festes han animat les nits en el Recinte de Festes situat en la Plaça de la Fira.

comentaris 2 comentaris
EXPEDIENTE
EXPEDIENTE
07/09/2018 09:09
De ilusión también se vive

Xe a ixit mister foto. Don preciso

Pujar