28 de setembre de 2020 28/9/20

Borriana promociona les seues platges

Promoción playas de Burriana. Concejalía de Turismo
Promoción playas de Burriana. Concejalía de Turismo
  • La regidoria de Turisme elabora un vídeo en què es dóna a conéixer l'oferta turística en les seues costes i la qualitat de les seues platges

"Kilòmetres de costa, banderes blaves, aigües transparents i platges netes". Són algunes de les propietats que distingixen a Borriana i que s'han volgut destacar en el vídeo que la regidoria de Turisme ha elaborat per a promocionar la seua costa.

I és que Borriana compta amb deu quilòmetres de platges. Espais d'arena i de pedra que van des de La Serratella, passant per L'Arenal, La Malva-rosa o el Grau fins a Santa Bàrbara. Totes elles, zones visitades per locals i turistes que aprecien la qualitat de les seues aigües i la neteja del seu entorn.

Des de la regidoria que dirigix Santiago Zorío han volgut posar en valor totes estes qualitats per al turista que es plantege visitar Borriana. Qualitats com les Banderes Blaves, la Q de qualitat o la bandera Qualitur que lluïxen en algunes platges de la localitat com La Malva-rosa o L'Arenal. Una platja, esta última, a la que se li han concedit recentment els certificats ISO 9001 i ISO 14001 de Qualitat i Medi Ambient.

A açò se suma la distinció de Senda Blava que té el Clot de la Mare de Déu com a exemple de la gestió i integració del paratge natural en l'oferta turística del conjunt de la ciutat.

Les de Borriana són platges accessibles, amb pàrquing per a minusvàlids i zona en què poden estar. A més es promou la pràctica de l'esport amb els espais dedicats per a això i inclús hi ha biblioteca d'estiu. Tot això integrat en un ecosistema turístic equilibrat, sense saturar i amb els servicis necessaris per a satisfer la demanda del visitant.

La neteja és una altra de les qualitats que distingixen a les platges de Borriana. L'Ajuntament posa en marxa un protocol de neteja específic cada estiu perquè els visitants puguen disfrutar de la costa. Enguany, com a novetat, s'han incrementat els treballs de neteja.

 5 comentaris
UNO DEL PUEBLO
UNO DEL PUEBLO
12/08/2017 08:08
PARA LOS DE FUERA

Para promocionar las playas de Burriana primero como hay que tener infraestructuras, pero parece que este tripartido hace copia de los otros que mandaban anteriormente, aqui nadie se preocupa de tapar la vista a los potentados que les molesta y no puedan ver el mar, menos engañar al pueblo y hacer algo bien.

Pujar