elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana es prepara per a les Falles de 2022: queden cinc mesos

Borriana es prepara per a les Falles de 2022: queden cinc mesos
  • Sara Molina ha realitzat un balanç molt positiu de les festes josefinas de 2021

Borriana va posar anit el punt i final a les Falles 2020/2021, però mirant de reüll ja a les festes josefinas de 2022 per a les quals queden només cinc mesos.

Sara Molina, regidor de Falles, ha realitzat un balanç “molt positiu” de l'edició 2020/2021. “Les comissions semblava que no s'ho creien i les Falles han transcorregut amb normalitat, amb màscara i no hem vist aglomeracions”. A més, “en la mascletá la gent ha estat dispersada i la Cremà es va fer amb doble barrat”.

Com és habitual després de la Nit de la Cremà, les falles comencen a pensar ja en la pròxima edició. I aquesta vegada no serà diferent però amb una matisació: falten només cinc mesos per a les Falles de 2022 i el cicle faller ha de posar-se de nou en marxa.

No obstant això, l'exaltació de les Reines Falleres haurà d'esperar i previsiblement no es realitzarà fins a primers del pròxim any. I és que la situació mana i com ha comentat Sara Molina “el covid no ha acabat amb la Cremà i ara hem de plantejar-nos què fem però sobretot com fer-ho” perquè “possiblement els balls en el Llar Faller no es podran fer i totes la falleres en el Teatre Payà és inviable”.

Per això, el primer és “veure com evoluciona i com ens plantegem les Falles de 2022”.

Encara que la Junta Local Fallera encara no té data fixada per a la primera reunió, Sara Molina ha confirmat que serà en breu perquè “necessitem posar-nos a treballar ja i veure com afrontem les Falles de 2022”.

Pujar