2 de desembre de 2020 2/12/20

Borriana posa en funcionalment l'app “ElParking” que permet el pagament d'aparcament a través del mòbil

Borriana posa en funcionalment l'app “ElParking” que permet el pagament d'aparcament a través del mòbil - (foto 1)
  • La nova aplicació fa possible el pagament de la zona ORA tant a Borriana com en altres 60 ciutats del conjunt de l'estat

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Aparisi, ha pogut comprovar avui mateix el funcionament del nou ús de l'aplicació per a mòbils "ElParking" que des d'aquesta setmana permetrà als usuaris de la zona ORA pagar l'estacionament a través del dispositiu.

Tal com explicava el mateix Aparisi després de la instal·lació de l'app, "es tracta d'una aplicació gratuïta que decidim posar en funcionament en els pàrquings de la zona ORA de la nostra ciutat perquè pot facilitar molt alguns dels tràmits o temps que hem de gastar a l'hora de realitzar pagaments per estacionaments de vehicles en la Via Pública". A més, també ha destacat "tant la practicitat com les facilitats i millores gràcies a l'ús de l'app", ja que a través del dispositiu mòbil es poden realitzar fins a quatre passos diferents. El primer d'ells, a través de l'ús del GPS que porta incorporat l'aplicació, permet situar en el mapa i confirmar el lloc o punt en el qual s'ha estacionat el vehicle. A més, també permet seleccionar la tarifa corresponent segons el tipus de zona i relacionar de forma directa l'aplicació amb la matrícula del vehicle. A continuació es pot triar la durada de l'estacionament i realitzar el pagament a través de l'aplicació, perquè, finalment, el tiquet quede registrat en el sistema.

A partir d'aquesta adquisició de tiquet a través del mòbil, l'aplicació també permet ampliar el temps d'estacionament en cas de ser necessari, i fins i tot, retirar el vehicle abans del temps establert i recuperar la part de saldo diferencial. Una altre dels avantatges de l'app que a partir d'ara es podrà utilitzar a Borriana és que es reben avisos directes al mòbil i pot utilitzar-se en un total de 60 ciutats del conjunt de l'estat, amb el que una sola aplicació permet l'ús de pagament a través del mòbil en els pàrquings ORA d'un gran nombre de ciutats.

Tal com ha destacat Aparisi, "hem seguit implementant mesures per facilitar aquest tipus de tràmits als veïns i veïnes de Borriana, per la qual cosa creiem que és oferir més opcions tecnològiques per a l'agilització de tràmits i pagaments". Per la seua banda el regidor de Noves Tecnologies a Borriana, Cristofer Del Moral ha volgut assenyalar "la importància de seguir renovant les nostres eines tecnològiques per millorar els diferents serveis que es presten a la ciutadania, ja que si sumem la utilizació de l'app elparking als usos que ja fem de l'app municipal BorrianaConnecta i dels tràmits que es poden realitzar de forma telemàtica, l'avanç en els últims dos anys està sent molt elevat respecte a etapes anteriors".

 11 comentaris
Harto de ladronerío
Harto de ladronerío
03/04/2017 09:04
Robo doble

La zona azul es un robo. Los vecinos pagamos un impuesto de circulación que implica que hay un espacio en las calles de Burriana para cada coche que lo paga. Esto es un repago y para más inri encima el Ayuntamiento le cede este negocio a una empresa privada a cambio de un canon y le "regala" una aplicación de móvil para que nos cobre. Olé vuestros... Harto de ladronerío.

Pujar