30 de novembre de 2020 30/11/20

Borriana ol a pólvora i a dissabte faller

Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Mascletà
  Burriana - Fallas 2017 - Mascletà
  Galeria de fotos
  Burriana - Fallas 2017 - Nit del Foc - Correfoc
  Burriana - Fallas 2017 - Nit del Foc - Correfoc
  MÉS FOTOS
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 2)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 3)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 4)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 5)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 6)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 7)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 8)
  Borriana ol a pólvora i a dissabte faller - (foto 9)

  A les 14:00 hores els borrianencs s'han congregat a la Plaça L'Hereu, el motiu no podía ser un altre que la gran mascletà, la penúltima d'estes festes falleres 20177 a la que han acudit la Reina Fallera Elena Collado, la Reina Fallera Infantil, Silvia Martínez, les comissions falleres i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i part de la corporació municipal.

  A la vesprada, el correfoc que ha durat una hora,ha arrancat a les 19:30 hores des del col·legi Salesians per a continuar pel Paseo Juan Bosco, Camino de Onda, Plaza 9 de octubre, Calle Encarnación, Calle el Raval, Calle Mayor i Ronda Poeta Calzada. Pólvora i música han atret a un nombrós public que no ha dubtat a dansar junt amb els dimonis en aquest espectacle ple de chispes.

  Tot seguit, a les 20:30 hores ha donat inici la Nit del Foc, que ha il·luminat el cel amb un impactant castell de focs artificials des de la Plaça de la Fira, que s'ha pogut veure des de moltes parts del municipi i que ha posat la nota brillant però calmada a aquest dia ple de pólvora que precedix al gran dia de les Falles, perquè demà se celebren dos dels actes més importants l'ofrena i la cremà. Els fallers comencen a ser conscients que la setmana arriba al seu fi, però sens dubte esta ha sigut un gran dia que recordar amb felicitar que ha acompanyat l'arribada del bon temps.

  Pujar