27 de setembre de 2020 27/9/20

Borriana organitza una completa programació de Nadal

Borriana organitza una completa programació de Nadal - (foto 1)
  • Més de 20 activitats es concentren entre les regidories de Joventut, Promoció Econòmica, Esports i Cultura

L'Ajuntament de Borriana ha preparat una programació molt completa per a les festes nadalenques, en les què, per primera vegada, les activitats de les quatre regidories implicades en aquestes dates, Joventut, Promoció Econòmica, Esports i Cultura, s'uneixen perquè veïns i veïnes, i visitants coneguen tota l'oferta d'oci i cultural.

El regidor de Cultura i Esports, Vicent Granel, l'edil de Joventut, Lluïsa Monferrer, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Romero, han presentat la programació que comptarà amb més de 20 activitats repartides des de demà, divendres 15 de desembre, fins al 5 de gener, per a tots els públics, i especialment centrada en els més menuts.

Joventut aposta per l'activitat central del Burisplay el divendres 29 i dissabte 30 de desembre a la Llar Fallera, amb la inclusió d'un taller de cuina «Educachef». A més, la programació es completa amb el concert del grup de música infantil «Trobadorets» el dissabte 23 a la plaça La Mercè, el contacontes dimarts 26 a l'auditori Juan Varea, l'espectacle de màgia el dimecres 27, i la masterclass de teatre el dissabte 30 al CMC La Mercé.

A més, Promoció Econòmica proposa la dinamització de les diferents zones comercials de la localitat, amb activitats infantils al Camí d'Onda, la plaça Quarts de Calatrava, la plaça Les Monges, a la zona portuària, al costat de la Confraria de pescadors, i dinamització comercial pels carrers de l'Escorredor, Tarancón, La Tanda i adjacents.

Per la seva banda, Cultura programa el teatre infantil «Pop's Corn» de la Companyia Maduixa Teatre, dijous 28, guardonada amb el Premi Max a Teatre Infantil, i l'espectacle infantil, «Clan TV», el 4 de gener. A més, la programació comptarà amb els concerts de les diferents agrupacions musicals de la ciutat, la Banda Simfònica, Banda Jove i l'Orquestra de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, als que es sumarà el concert de nadales del Centre Aragonès, i els concerts de la Coral Borrianenca i el Cor Carnevale, junt a la novetat del concert de la nova Borriana Big Band. La Regidoria d'Esports organitza la Sant Silvestre, que enguany passarà al divendres 22 de desembre, coincidint en el dia del sorteig de la loteria, i les Jornades Multiesportives i d'Hàbits Saludables.

La programació es completa amb les activitats de l'arribada dels Reis Mags, i la visita del patge reial, que serà el 3 de gener a l'ajuntament. El 5 de gener Ses Majestats arribaran a les 16 hores en vaixell al port de Borriana, a les 18 hores serà la cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar, per a què a les 20 hores siguen rebuts al consistori i rebre les claus de la ciutat.

Una programació amb la coordinació del serveis de Via Pública i Policia Local, per a tots els públics, i que ja es pot consultar al web municipal burriana.es, en l'aplicació Borriana Conecta i en les programacions repartides en els diferents edificis municipals.

 

 2 comentaris
Lizarillo
Lizarillo
15/12/2017 04:12
Cutrecillo

jajaja, ya ha empezado la campaña trol, jajaja sois muy buenos. a cabalgar!!!

Pujar