26 de novembre de 2020 26/11/20

Borriana lliura aquest dissabte els premis del Dia de la Dona

Borriana lliura aquest dissabte els premis del Dia de la Dona - (foto 1)
  • Isabel Ferrer Blanco, Glòria Olivares i Muñoz i el Club de Bàsquet Borriana seran les guardonades enguany durant la gala de premis del Dia de la Dona

MÉS FOTOS
Borriana lliura aquest dissabte els premis del Dia de la Dona - (foto 2)

Quan siguen les 13.00 hores del migdia d'aquest dissabte i just en el moment que acabe la Jornada de formació sobre el Pla d’Igualtat Municipal per a associacions, per al qual les regidories de Participació Ciutadana i Igualtat han treballat conjuntament, la sala de Plens de l'Ajuntament de Borriana estarà ja completament llesta per a acollir tant a les guardonades del Dia de la Dona, antigues premiades, familiars, amics i amigues, com a qualsevol persona que vulga sumar-se a l'acte de lliurament dels premis del Dia de la Dona.

Seran la regidora d'Igualtat, María Romero, i l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, les que entregaran els premis en aquesta edició de 2019, enguany a Isabel Ferrer Blanco en reconeixement per la seua trajectòria en el món de les finances, Glòria Olivares i Muñoz en reconeixement pel seu esforç en el manteniment de la Cultura valenciana i, finalment, al Club de Bàsquet Borriana en reconeixement pel seu esforç al manteniment i la promoció de l'esport femení. Tal com ha assenyalat la regidora d'Igualtat a l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, «els premis del Dia de la Dona tenen com a principal objectiu el de posar en valor, destacar i que tota la ciutadania de Borriana conega les trajectòries professionals o personals de dones destacades en la vida municipal, així que estem molt contentes de poder entregar fins a tres reconeixements diferents en aquesta edició de 2019».

A més, en la prèvia del lliurament dels premis d'enguany, des del departament d'Igualtat també ha volgut assenyalar que «es tracta de tres premiades ben diferents, ja que una rebrà el reconeixement per la seua extensa trajectòria en el món de les finances, una altra per la promoció i preocupació constant per la cultura valenciana, i finalment un club esportiu per anar creixent cap a una igualtat total entre gèneres, disposant d'equips femenins en totes i cadascuna de les categories». Es tracta, per tant, d'un reflex de «la diversitat de camps socials, econòmics o culturals en els quals la Dona de Borriana és clau per al seu desenvolupament el seu manteniment, així que esperem que després d'aquest acte inicial, totes elles i la totalitat de la ciutadania s'anime també a participar en la completa programació que s'ha dissenyat des de l'Ajuntament per a tot el mes de març, dins del Mes de la Dona».

 1 comentari
pplsb
pplsb
01/03/2019 08:03
Enhorabona

Enhorabona a les premiades. Però seguim ignorant a Reyes García, professora de rus a l'EOI de Castelló, molt estimada i galardonada en Rúsia per les seues traduccions i interpretacions de la poeta Marina Tsvetàieva entre d'altres. O no sabem qui és?

Pujar