elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana justifica el retard en publicar la llista d'admesos de la piscina per canvis de personal

Borriana justifica el retard en publicar la llista d'admesos de la piscina per canvis de personal

  El regidor d'Esports de Borriana, Vicente Aparisi, ha explicat que el retard per a publicar la llista d'admetre-us de la piscina municipal es deu a canvis en el personal administratiu. “Quan una persona es va i entra una nova, hi ha un temps d'adaptació”, ha assenyalat, encara que el llistat ja s'ha fet públic perquè “qualsevol persona puga consultar i realitzar les reclamacions que estime oportunes, com sempre”, ha assenyalat.

  Pel que “si hi ha un error, es pot al·legar i esmenar”, ha apuntat el regidor.

  D'aquesta manera, Aparisi ha respost a les queixes de Vox Borriana que denunciava que els veïns de Borriana no coneixien les llistes d'admesos per a les activitats d'hivern en la piscina municipal.

  Sobre el enchufismo que denuncia Vox

  D'altra banda, des de Vox han denunciat que el fill de l'alcaldessa de Borriana treballa en la piscina municipal. “Ja se sap que per als socialistes el primer és la la família”, després que el fill de Maria Josep Safont també fora assessor socialista en la Diputació.

  Referent a això, Aparisi ha assenyalat que com a secretari general del PSPV-PSOE de Borriana és l'encarregat de buscar a la gent de confiança. “No es pot ser més inepte polític i tindre mala bava”, ha afirmat Aparisi qui considera als edils de Vox com a “persones fosques”.

  Així mateix, ha assenyalat que el fill de l'alcaldessa treballa per a una empresa privada de serveis esportius des d'abans que Safont assumira el càrrec de l'Alcaldia. “Ho van destinar a la piscina de Borriana perquè ho consideren una persona molt valorada i fa molt bé el seu treball”.

  Per a Aparisi, “si es llancen sospites, que es miren en l'espill”, en clara referència als regidors de Vox de Borriana ja que un treballa, i l'altre ha treballat, per a empreses que liciten amb l'Ajuntament de Borriana pel que “podríem dir que estan igual d'endollats que el fill de Safont”, ha assenyalat de manera irònica.

  Pujar