30 de setembre de 2020 30/9/20

Borriana viu amb intensitat i respecte una multitudinària jornada de Tots Sants

Borriana viu amb intensitat i respecte una multitudinària jornada de Tots Sants - (foto 1)
  • El cementiri municipal ha rebut a centenars de veïns que no han volgut deixar passar l'ocasió d'honrar i recordar als seus difunts

La capella del cementiri municipal de Borriana s'ha quedat fins i tot menuda durant la celebració de la missa del dia de Tots Sants, després que centenars de veïns i veïnes de la ciutat hagen acudit a la cita que cada any reserva una jornada per honrar a familiars i amics difunts. Després que durant tota la setmana prèvia el cementiri municipal obrira les seves portes en un horari especial ininterromput i que molta gent ho aprofitara per a la neteja de làpides o recanvis en la decoració, el primer de novembre ha tornat a ser el dia de major afluència a la instal·lació municipal.

Des de primera hora del matí, el dispositiu especial de tràfic dissenyat per la Policia Local ha facilitat l'accés al cementiri on a partir de les onze del matí ha tingut lloc la missa oficial del dia de Tots Sants. En ella han estat presents l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el regidor delegat de la instal·lació del cementiri, Vicent Aparisi, que han destacat "tot el treball previ de l'últim mes que ha fet que els centenars de visitants del dia d'avui hagen pogut viure la jornada de forma íntima, personal i còmoda gràcies a les millores realitzades en el conjunt del cementiri, a més del reforç de materials com a escales, povals o estructures metàl·liques que han facilitat les labors que se solen dur a terme durant aquest dia". A més, Aparisi ha volgut destacar que "en un dia tan especial per a molts de nosaltres, hem volgut que tot estiga al gust dels visitants, i per això s'han talat diversos arbres que començaven a molestar la visió de les làpides o s'han plantat jardins i plantes ornamentals per a la data".

Després de la missa de difunts en la qual fins i tot s'han esgotat les cent cadires extra que havien disposat els treballadors del cementiri, els mateixos representants municipals han visitat part de les instal·lacions en un dia que com ha recordat l'alcaldessa "ha de ser una jornada en la qual recordem amb tot l'afecte als nostres sers estimats, i en la qual honrem la seva memòria, i alhora, recordem els nostres orígens i fins i tot ens sentim una mica més orgullosos de formar part d'una ciutat com Borriana".

 1 comentari
Paco Ventura (ESBARGIMENTS)
Paco Ventura (ESBARGIMENTS)
02/11/2016 12:11
AGRADECIMIENTO

Además del buen día que hizo, daba gusto ver la limpieza de todo el recinto, así como el orden de todo aquello que se encuentra a disposición de los usuarios. Desde esta sección que nos permite hacer comentarios, quiero dar las gracias a todos aquellos que han estado trabajando para que todo saliera bien y también a Vicent Aparisi, Concejal Delegado del Cementerio. En mi opinión, se lo merecen.

Pujar