19 d’octubre de 2019 19/10/19

El PP de Borriana garanteix treball en equip per a evitar una plaga de mosquits

El PP de Borriana garanteix treball en equip per a evitar una plaga de mosquits - (foto 1)
  • “Volem ser útils i evitar que Borriana patisca les picades d’un insecte perquè el soci del PSPV no ha sol·licitat tractaments aeris”, assenyala el líder del PP, Juan Fuster

“Anem a garantir treball en equip i a oferir tot de la nostra part per a garantir que aquest estiu Borriana no pateix una nova plaga de mosquits”. Així ho ha considerat Juan Fuster, líder del PP a Borriana, després que Podemos no sol·licitara els tractaments aeris en la ciutat i el PSPV no supervisara al seu soci.

“Creiem que tota ajuda és poca si es tracta de controlar aquesta plaga, i és evident que les pluges registrades i les altes temperatures que s'han començat a aconseguir fa escassos dies constitueixen un excel·lent brou de cultiu per a la proliferació del mosquit”, ha considerat Fuster.

Aquesta circumstància, sumada a la falta de previsió en la tramitació d'un nou contracte per a realitzar els tractaments i controls de les plagues, “ens ha d'obligar a tots a ser capaces de posar tot de la nostra part per a donar solucions eficaces i diligents”. De fet, tal com ha considerat el líder del PP a Borriana, “en la nostra ciutat ja són moltes les queixes de veïns per la proliferació dels mosquits i és evident que qualsevol tractament que ajude a controlar-les ha d'aplicar-se com més prompte millor”.

Cal indicar que el PP va enlletgir en el ple del passat mes d'abril que el PSPV no haguera tingut la previsió suficient com per a licitar amb la deguda antelació el contracte dirigit al tractament i el control del mosquit. Durant dos mesos s'ha funcionat amb serveis extraordinaris i no ha sigut fins al passat 28 de maig quan el PSPV ha  adjudicat a una empresa la gestió d'aquest servei. “Nosaltres tornem a oferir tot de la nostra part per a ser útils a la ciutadania. Perquè hem de ser capaços de treballar braç a braç per a ser previsores, gestionar serveis abans que es generen problemes, i en el cas dels mosquits, actuar com ha fet Diputació, destinant inversió i serveis d'assessoria que ajuden a evitar a tota costa una alarma social com la registrada el passat any”, ha declarat el regidor.

ocultar
El PP de Borriana garanteix treball en equip per a evitar una plaga de mosquits
Pujar