elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana encén la metxa de les Falles de 2022

Borriana encén la metxa de les Falles de 2022
  • La Cremà del 12 d'octubre posa el punt i final a un cicle després dènou mesos

Galeria de fotos
Falles Burriana 2021: Cremà Falles Infantils
Falles Burriana 2021: Cremà Falles Infantils

Les Falles 2020/2021 de Borriana ja són història, però de la qual es recordarà sempre. Anit, amb la Cremà dels monuments fallers de les 19 comissions de la capital de la Plana Baixa, es va posar el punt i final a un cicle dènou mesos després.

A les 20.00 hores va començar la Cremà dels monuments infantils. L'emoció va donar pas a les llàgrimes entre les falleres infantils de cada comissió que veien com els ninots es convertien en cendres per a donar pas al nou cicle faller. 

La Reina Fallera Infantil de Borriana, Julia López, va viure una tarde-nit molt especial perquè amb la Cremà dels monuments, amb el de la falla infantil de Don Bosco com a guanyadora de 2020/2021, donava per finalitzat el seu regnat en unes falles que no oblidarà mai per especials i històriques.

A partir de les 22.00 hores va arribar el moment de la Cremà dels monuments de les 19 comissions falleres. La Vila, Centre Espanya, Caçadors, Club Ortega, Camí d’Onda, Club 53, La Molta, L’Escorredor, La Ravalera, Rei Jaume I, La Bosca, Barri València, Sant Blai, Cardenal Tarancón, Sant Josep, Quarts de Calatrava, La Mercé i Don Bosco van viure una Nit de la Cremà històrica.

La Reina Fallera de Borriana, Elena Pastor, acomiadava anit les Falles de 2020/2021 amb l'emoció d'haver viscut un regnat únic.

Amb les falles convertides en cendres, Borriana dona per iniciat el cicle faller de 2022. Tan sols falten cinc mesos per a les Falles i la capital de la Plana Baixa comença des de hui mateix a preparar les festes josefinas de 2022.

MÉS FOTOS
Borriana encén la metxa de les Falles de 2022 - (foto 2)
Borriana encén la metxa de les Falles de 2022 - (foto 3)
Borriana encén la metxa de les Falles de 2022 - (foto 4)
Pujar