elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana encén la metxa del cicle faller de 2022 amb la primera reunió de presidents

Borriana encén la metxa del cicle faller de 2022 amb la primera reunió de presidents
  • Es reuneixen el pròxim dilluns per a posar en marxa el calendari per a marcar l'elecció de les Reines Falleres o la proclamació

Falten només cinc mesos per a les Falles de 2022 i Borriana arranca dilluns que ve el nou cicle faller amb la primera reunió de presidents. Així ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa la regidor de Falles, Sara Molina, durant el balanç de les festes josefinas d'enguany.

“Volem que totes les falles siguen partícips” pel que “ens reunirem per a fer valoració i posar en marxa el calendari perquè estem a cinc mesos” i cal marcar l'elecció de les Reines Falleres de 2022 o la proclamació.

Segons Molina “l'elecció de les Reines Falleres serà en pocs dies i quan abans comencem millor”.

Si bé encara no s'ha fet la primera presa de contacte, l'edil té clar que “la idea no és suprimir cap acte” de cara a les Falles de 2022 com tampoc s'ha suprimit aquest 2021, excepte el correfoc que per la participació de la gent al carrer “era inviable”. 

“La resta l'hem intentat fer tot” però ara són conscients que “ens hem de reinventar i adaptar perquè la pandèmia segueix amb nosaltres i perquè hi ha recomanacions que hem de complir”, ha apuntat.

Valoració

Sara Molina ha assenyalat que l'ofrena a la Mare de Déu de la Misericòrdia ha vist reduïda la participació un 20% per aquelles persones que participaven en l'acte sense ser de cap falla. “En la resta, la participació ha sigut com en qualsevol altre any”.

Així mateix, la regidor de Falles ha destacat les ganes que tenia de falles el comerç de Borriana. “Han sigut un pols d'energia, alegria i normalitat que ja feia falta”.

 

Pujar