elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Borriana disposarà d'un pàrquing d'autocaravanes enfront de la mar

Borriana disposarà d'un pàrquing d'autocaravanes enfront de la mar
  • Situada a La Serratella, estarà dotat amb sistemes de seguretat, tots els servicis necessaris per als usuaris

L'Ajuntament de Borriana ha aconseguit l'autorització de la Generalitat Valenciana per a la construcció d'un pàrquing d'autocaravanes situat en primera línia enfront de la mar. El projecte bàsic va començar a preparar-se el mes de desembre passat amb la finalitat de crear una zona per a acollir fins a 26 autocaravanes i incrementar les pernoctacions turístiques a la ciutat i així dinamitzar l'economia local apostant clarament pel turisme nacional i internacional.

La parcel·la de 2.600 metres quadrats enfront de la mar necessitava la pertinent autorització de Costas de la Generalitat Valenciana perquè la parcel·la es troba en zona de servitud de Costas. Aquest espai diferent per a la pernoctació turística estarà dotat de serveis de sanejament de per a evacuar aigües grises i fecals, aigua potable de la xarxa municipal, sistema automàtic de control d'accés, barrat de tot el perímetre i una zona enjardinada.

L'àrea d'autocaravanes situada a la Serratella, es concep com a autosuficient financerament amb els abonaments, que hauran d'efectuar les persones que desitgen aparcar. Aquest espai, s'uneix a altres projectes, com el de l'Arenal o Sant Gregori que pretenen despertar la indústria turística de la capital de la Plana Baixa.

“Aquest projecte no sols dotarà de major capacitat turística la ciutat, sinó que solucionarà la problemàtica de tindre caravanes aparcades en la zona marítima sense un lloc habilitat, amb seguretat i amb totes les comoditats per als seus usuaris”, ha explicat el regidor d'Urbanisme, Juan Canós.

Pujar