30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’

El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 2)
  El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 3)
  El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 4)
  El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 5)
  El PP de Borriana demana al PSPV que ‘ademés de plantar arbres s'acorde de regar-los’ - (foto 6)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida al PSPV de la ciutat perquè garantisca el reg als arbres que s'han plantat en diferents punts del terme municipal, especialment en la zona costanera. “De gens serveix repoblar amb plantones zones públiques i àrees enjardinades si posteriorment no es porta un seguiment de la seua evolució i, com a mínim, es reguen”.

  Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana, ha animat al PSPV a vetlar pel manteniment d'espais públics, “especialment aquells en els quals s'ha actuat en matèria de jardineria amb noves espècies que haurien d'arrelar i prosperar”. Lamentablement, ha assenyalat el regidor, “són moltes les zones de Borriana en les quals hem vist que s'ha fet una inversió, que aplaudim, però que no obstant açò la falta de control i supervisió ha portat a la degradació i posteriorment a l'abandó”.

  Per a Clausell, “és una excel·lent idea repoblar amb arbres el nostre municipi. No obstant açò, si s'actua en aquest sentit, deu venir acompanyat de mesures que garantisquen la seua persistència”. El regidor considera que “una bona mesura per a evitar aquestes pèrdues que paguem tots de les nostres butxaques seria establir un pla d'inspecció i control periòdic que garantira que amb caràcter quinzenal o mensual es realitza una visita a les zones on s'han plantat noves espècies per a assegurar que el desenvolupament de les espècies avança adequadament”.

  Aquesta mesura, “que és una tasca bàsica que creiem que hauria de posar en pràctica el PSPV, seria de gran utilitat no solament per a evitar la mort de plantones o la presència d'exemplars secs o afectats per plagues”. Seria també rebuda de bon grat pels veïns que comparteixen espais públics o places i que “periòdicament realitzen cridades al consistori reclamant millores en l'entorn”. En opinió de Clausell, “tots guanyem si hi ha un criteri i un guió de treball que garantisca els millors resultats”, ha assenyalat el regidor del PP a Borriana.

   2 comentaris
  santa barbara
  santa barbara
  21/08/2018 01:08
  pero que pesado eres

  esta muy pesado con el arenal sound , tu ni duermes con esto. Tranquilo hombre , ya paso , ya puedes dormir tranquilo o ponerte a pensar que despues de una puñetera semana , quedan 358 dias mas para pensar como hacer evolucionar este pueblo que no tira hacia adelante y no por esa semana. Si no ves el carro como vas a ver el pañuelo!!!!!!!!!!!!!

  Pujar